Actrice en presentatrice Froukje de Both heeft het maar druk als werkende moeder. Ze geeft ons een kijkje in haar koelkast, hoe gezond eet Froukje de Both eigenlijk? Viv geeft haar mening.

De koelkast 

Froukje: ‘In mijn koelkast staat altijd: eieren, amandelmelk, diksap/roosvicee, wijn/champagne, fruit, cola Zero, veel groente en (niet op de foto maar in de la) bakjes zelfgemaakte gepureerde groentesoep voor de lunch. Die eet ik dan met een salade of speltcrackers met humus.’

7dddffe5e3a9d03d7cbb9315e38e9ccf

Advies van Viv

Ik kan niet de hele inhoud zien, maar wat ik zie ziet er goed uit, ik ga er maar vanuit dat je niet stiekem iets verborgen houdt onderin. Als dit is wat je standaard in je koelkast hebt staan ben ik blij. Het enige minpunt is de Cola Zero, daar ben ik geen fan van. Ik ben geen fan van light producten, deze producten zijn vaak volgestopt met aspartaam en andere kunstmatige toevoegingen om de smaak te behouden. Deze stoffen zijn extreem schadelijk voor ons lichaam, probeer ze dus zo veel mogelijk te vermijden. Goed dat je amandelmelk drinkt, dit is een hele goede en lekkere koemelk vervanger. Amandelmelk zit bomvol vitaminen en is licht verteerbaar. Kies wel altijd de variant zonder suiker. Ik ben groot fan van de bakjes groentesoep in je koelkast, goed idee om een voorraad te maken zodat je er doordeweeks geen omkijken naar hebt. Zo eet je elke dag gezond, en dat met weinig moeite. Ideaal als drukke, werkende moeder. Tot slot heb ik nog een tip voor je. Ik zie dat je tomaatjes in de koelkast hebt staan, deze kan je beter buiten de koelkast bewaren. In de koelkast verminderen de voedingsstoffen en de smaak gaat achteruit. Froukje je bent goed bezig, ga zo door!

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten