Ontdek hoe jij binnen een paar weken van je hormonale klachten afkomt met de Viv Hormoon Herstel Methode

Beheersen hormonale klachten op dit moment jouw leven en wil je er nu echt vanaf? Ben jij helemaal klaar met klachten als: moodswings, slecht slapen, PMS, PCOS, onvruchtbaarheid, acne, (pre)menopauze klachten, niet kunnen afvallen en weinig energie? Dan is dit voor jou! Ik ga jou verlossen van deze klachten!

> Ik weet genoeg, ik doe mee met korting!

Vivian Reijs

Hormoonexpert / Orthomoleculair therapeut, vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie en Auteur van de bestsellers "Herstel je hormonen" en "Help, ik val niet af"

"Ik help vrouwen met het herstellen van de hormoonbalans"

 

Vivian Reijs: de vrouw achter de Viv Hormoon Herstel Methode

Zit je totaal niet lekker in je vel?

Ben je al een tijdje aan het zoeken wat je kan doen om je beter te voelen?

Ervaar je al een tijdje allerlei vervelende klachten waarvan je denkt dat ze hormonaal zijn?

Je bent niet de enige.

Stiekem voelen veel meer vrouwen zich slechter dan je denkt... Ja ook jouw vriendinnen, zussen, collega’s... Vaak zonder dat ze het durven uit te spreken. We toveren een lach op ons gezicht, maar daarachter kampen veel vrouwen met de meest vervelende klachten.

Maar... daar gaan we vanaf nu verandering in brengen middels mijn Hormoon Herstel Methode! Jij hoeft niet langer genoegen te nemen met die hormonale klachten. Jij gaat je lichaam leren begrijpen zodat je klachten verdwijnen.

1000+ dames willen niet meer anders!


Lees zelf wat anderen al bereikten met de Viv Methode:

''Mocht je nog twijfelen, dan zou ik zeggen: DOEN!"

Mijn naam is Vivian. Ik ben 46 jaar, ik woon in Bergen op Zoom. Ik heb eind juni de cursus bij Vivonline afgerond 'Stralend en blij door de (beginnende) menopauze (Dit komt terug in de Viv Hormoon Herstel Methode). Ik was al jaren zoekende omdat ik hele vage klachten tijdens mijn menstruatie en gedurende de maand. Ik was heel erg moe, stemmingswisselingen, gewrichtspijnen, hevige menstruaties. Ik had ook het idee dat ik met mijn voeding niet helemaal goed zat.

Totdat ik in aanraking kwam via Instagram met de programma's van Vivian. Ik ben me daarin gaan inlezen en verdiepen en uiteindelijk heb ik besloten om het programma te gaan volgen. Ik ben alleenstaande moeder met twee pubers. Ik vond het daardoor heel fijn dat ik in termijnen kon betalen, zodat ik toch het programma kon gaan volgen.

Het heeft mij heel veel inzichten gegeven, zowel in mijn leefstijl als bewegings en voedingspatroon. En ook de inzichten tijdens mijn cyclus. Ik heb enorm genoten van alle informatie die ik kreeg van Vivian. Er ging een hele wereld voor me open. En het was ook fijn dat ik herkende dat ik niet de enige was die deze klachten ervaarde.

Dus ik raad het iedereen aan. Het heeft me heel veel gebracht. Mijn klachten zijn beduidend minder. Ik wil me nu gaan verdiepen in de supplementen, wellicht kunnen die me nog wel wat meer brengen.

Mocht je nog twijfelen, dan zou ik zeggen: DOEN!"

''Het bracht mij het mooiste cadeautje wat er is. Ik ben eindelijk zwanger."

Hoi allemaal, ik ben Sanne.

Ik ben 33 en vanaf mijn 20ste ben ik veel aan het switchen met anticonceptie. Ik heb vanalles geprobeerd, maar ik voelde me altijd heel ver weg van mezelf. Ik was maar 2 dagen in de maand echt mezelf.

Al die andere dagen was ik een hormonenmonster met stemmingswisselingen: Ik voelde me opgeblazen, was moe, had soms heel erg honger, dan weer helemaal niet.

Totdat ik drie jaar geleden stopte met alles. Alle anticonceptie. Ik wilde helemaal terug naar de basis, maar dat hielp nog steeds niet. Mijn klachten hielden nog steeds aan.

Totdat ik vorig jaar bij het programma van Vivian terechtkwam. En daar kreeg ik ontzettend veel informatie.

Vivian vertelt het echt heel erg fijn en behapbaar. Dat vond ik heerlijk. De voedings- plannen waren echt heel erg fijn. En daar had ik echt wat aan!

Ik ging mij steeds meer mijzelf voelen. De hoofdpijn verdween, de vermoeidheid verdween, mensen vonden me weer leuk. Ik vind mezelf weer leuk en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste eraan!

En ik had echt een heel erg fijn cadeautje. Want ik ben eindelijk zwanger.

Dus als je nog twijfelde, dit is wel een heel mooi bewijs dat het programma van Vivian echt werkt. En ik raad het jullie echt allemaal aan! Doe het! Want het brengt mij het mooiste cadeautje wat er is. En dus wie weet heeft het voor jou ook iets fantastisch in petto.

Dank je wel Viv.

Hoe zou jij je voelen als je weer je lijf, humeur en energie terugkrijgt en.......

 • Dat die wolk in je hoofd verdwijnt? 
 • Dat je eindelijk gewicht verliest en met een trotse glimlach voor de spiegel staat?
 • Dat je geen last meer hebt van die vreselijke moodswings, PMS- of PCOS-klachten? 
 • Dat je cyclus regelmatig en rustig verloopt.
 • Dat je (als je op dit moment in de overgang zit) geen last meer hebt van die opvliegers en het nachtzweten.

  Of als je… 
 • Toch zwanger kunt worden?
 • Weer zin krijgt in sex? En verbinding en intimiteit ervaart met je partner?
 • Stress onder controle hebt? 
 • Verlost bent van migraine en het gevoel hebt dat je jouw lijf weer terug hebt? 
 • Je weer vrouwelijk, sexy, energiek en mooi voelt vol zelfvertrouwen? 
 • Beter slaapt en meer energie overhoudt voor je kinderen, partner en zin hebt in sociale afspraken? 
 • Echt het gevoel hebt dat je weer lekker in je vel zit en controle hebt over jouw lichaam, humeur en leefstijl

Dit kan! Met de Viv Hormoon Herstel Methode

De methode die jou echt gaat helpen om van jouw hormonale klachten af te komen. Want jij hoeft niet langer te lijden onder jouw hormonale klachten...

Er is gelukkig echt wat aan te doen!

De Viv Methode in een notendop:

✅Video en audiolessen met aanvullende opdrachten, verdeeld in 8 modules. Ik geef je alles wat jij nodig hebt om jouw hormoonhuishouding te herstellen.

Waardevolle content (o.a. jouw hormoonbalans checklist, ontpillengids, weekmenu's en kookvideo's), masterclasses met verschillende experts en nog betere begeleiding.

Je hebt een half jaar toegang tot het programma, dus kunt alles rustig op je eigen tempo volgen. Daarna krijg je de optie om te verlengen.

De twee eerdere programma's: 'In 8 weken hormonaal in balans' en 'Stralend en blij door de (beginnende) menopauze' zijn beide toegevoegd in dit programma. Alle informatie voor alle leeftijden bij elkaar, omdat we merkten dat er overlap was.

Het is jouw online leefstijlgids waar je altijd weer op kunt terugvallen.

In onderstaand filmpje vertel ik je er meer over:

''Waarom heb ik dit niet eerder gedaan??''

Een jaar geleden wilde ik de training ‘hormonaal in balans’ al volgen maar ja…tis best prijzig en dan stel je het toch maar weer uit.


Na een voor velen veel bewogen jaar raakte ik eind deze zomer mijn baan kwijt, een behoorlijke domper na jaren keihard werken en mezelf flink voorbijlopen. Ik zat nog minder lekker in mijn vel dan het jaar ervoor en was hondsmoe! Genieten van alles wat er om mij heen gebeurde deed ik nauwelijks, slapen…een drama. En mijn lichaam? Ik had het idee dat ik opblies als een ballonnetje!

Deze training heeft mij geleerd hoe lichaam en geest met elkaar in verbinding staan en welke rol voeding hier bij speelt. Ik heb geen PCOS of PMS maar wel al jaren problemen met tussentijds bloedverlies en mijn hele leven al darmproblemen.


Door stapsgewijs de tips en tricks toe te passen merkte ik langzaam maar zeker dat er dingen begonnen te veranderen. Om te beginnen merkte ik al heel snel dat ik me steeds minder opgeblazen voelde, de extra kilootjes verdwenen, mijn darmklachten verminderden en uiteindelijk stopte het tussentijdse bloedverlies.

Inmiddels kan ik ook zeggen dat mijn vermoeidheid weg is, ik heb weer energie en zin in de dag!
Ik zit weer lekker in mijn vel!

''Al 5 jaar heen en weer naar de huisarts en gynaecologie.''

"Wat ben ik blij met je programma. Ik ben moeder van 3 jongens ( 9-7-5) wordt dit jaar 40. 

Al 5 jaar heen en weer naar de huisarts en gynaecologie. Jeetje wat een ellende. Na een heel stressvolle periode werd alles alleen maar erger.

Na 15 jaar kreeg ik in januari 2021 mijn ontslag door de Corona. Dat heeft er echt zwaar ingehakt. Daar ben ik echt ziek van geweest. En toen werd het nog erger.

Allemaal herkenbare klachten die je in de filmpjes aangaf. Wat een opening. Je herkent jezelf echt, hoe geweldig is dat, en je voelt je begrepen.

Terwijl een huisarts van alles je probeert voor te schrijven. Nooit op in gegaan want al die (rotzooi) slik ik niet.

Wat voor mij nu al HEEL fijn is, dat ik het mijn partner kan laten horen, zodat hij begrijpt wat er met mijn lijf gebeurd. Ik kan het wel zeggen maar die mannen zeggen 'ja ja je eet gewoon te veel door die buien en je komt aan.'

Hihi no way er is een reden voor.

Dus zeker een heel fijn hulpmiddel om ook je partner er in mee te nemen!!

Ik ben ben heel blij met het programma. "

Ik weet het...

Ik weet het. Als je dit allemaal leest, lijkt het bijna te mooi om waar te zijn. Je loopt waarschijnlijk al langer rond met deze klachten en ik snap dat je ook wantrouwig bent geworden als je al veel dingen hebt geprobeerd. Je wilt zeker weten dat het dit keer wél helpt.

Ik heb precies hetzelfde gehad. Jarenlang had ik precies dezelfde klachten die jou nu belemmeren. Voordat ik begreep hoe hormonen werkten, had ik zelf jarenlang last van o.a. PMS, hormonale schommelingen, zoals moodswings, spijsverteringsklachten, ik kwam aan en werd prikkelbaar. Ik was totaal niet mezelf. Op een gegeven moment had ik er genoeg van. Ik wilde weer die energieke en blije vrouw zijn.

Eerst snapte ik er niets van, want wat deed ik verkeerd? Wat was er met mijn lichaam aan de hand?

Antwoorden lagen niet direct voor het oprapen. Doordat ik me verdiepte in mijn hormoonhuishouding, kwam ik erachter dat je hormonen alle processen in je lichaam aansturen. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. En dat vond ik zo fascinerend. Daarom volgde ik allerlei studies de afgelopen 12 jaar van orthomoleculair therapeut, hormoontherapeut, tot klinische Psycho Neuro Immunologie therapeut. Om zo de oorzaak en oplossing te kunnen vinden voor hormonale klachten.

En ik ben blij dat ik aan jou mijn kennis mag doorgeven in mijn online programma. 

Middels leefstijl veranderingen, de juiste voeding, suppletie, een mindset shift, onbewuste patronen te doorbreken en vele biohacks toe te passen, heb ik mijn eigen unieke "Viv Hormoon Herstel Methode" ontwikkeld om vrouwen daarbij te helpen en deze verwerkt in dit online programma.

Ik wil vrouwen van alle leeftijden leren hoe ze hun hormoonbalans zelf kunnen herstellen, in elke fase van hun leven.


Met direct bruikbare informatie over voeding, suppletietips, recepten en weekmenu’s.


Waardoor je verlost wordt van die hormonale disbalans. En je de leukste versie van jezelf wordt: fitter, slanker en blijer!

In een notendop, dit ga je ontdekken:

01

De werking van je cyclus en hormonen

Ontdek waarom je hormonaal uit balans bent. Waarom je je in bepaalde weken “anders” voelt en hoe je je cyclus kunt gebruiken om meer in je eigen flow te komen. Ook vertel ik je de 4 grootste boosdoeners waardoor je hormonaal uit balans raakt, zodat je eindelijk snapt waar jouw klachten vandaan komen. Je gaat hier je lichaam echt begrijpen.

02

Word stress de baas

Je bijnieren en ook je schildklier komen uitgebreid aan bod. Leer hoe je beter met stress omgaat. Klachten als: burn-out of spijsverteringsklachten, versneld in de overgang klachten, een moeilijke stoelgang, moodswings en vermoeidheid ga jij overwinnen!

03

Spijsverteringsklachten verminderen (maag, lever, darmen)

Deze module staat in het teken van het optimaliseren van je spijsvertering. Je maag, je darmen en de lever spelen een grote rol bij hormonale klachten. Niet alleen klachten als diarree, obstipatie en op opgeblazen buik,  maar ook moodswings kunnen veroorzaakt worden door je spijsvertering. Een hele belangrijke stap in het herstellen van je hormoonbalans!

04

Gezonde voeding & bloedsuikerspiegel  

Voeding is echt de belangrijkste stap als het gaat om een goede hormoonbalans. Een stabiele bloedsuiker is de basis. Ontdek waarom een instabiele bloedsuikerspiegel klachten geeft als: PCOS, vruchtbaarheidsproblemen, PMS en niet kunnen afvallen. En ik deel mijn favoriete hormoonproof recepten om mooi en gezond te blijven! Je krijgt 4 weekmenu’s inclusief een receptenboek met 42 recepten.

En er is nog meer...

05

Als je gezond bent, gaat afvallen vanzelf!

Ik deel mijn kennis over waarom afvallen soms niet lukt, welke hormonen daarbij betrokken zijn en wat je kunt doen om je lichaam een zetje te geven om wél vet te kunnen verbranden! En hoe je die kilo's er blijvend af kunt krijgen.

06

Suppletieadvies en bio identieke hormonen voor 40 plus vrouwen

Suppletie is een onmisbare stap om je hormonen te ondersteunen. Deze week bespreken we uitgebreid per klacht welke suppletie je het beste kunt nemen. Dit kan echt wonderen doen.

07

Beweging = meer energie

Slaap, sport, seks en ademhaling zijn allemaal belangrijke stappen die zorgen voor een goede hormoonbalans en waar je snel winst mee behaalt. Zo zorg je ervoor dat zorgen dat je je snel fit, vitaal, blij en gewoon lekker in je vel voelt.

08

Mindset en zelfliefde, meditatie en resumé van alle voorgaande modules

Ontdek hoe je de lat minder hoog legt voor jezelf zonder dat het ten koste gaat van je hormonale gezondheid en je ambities. Je ontdekt welke emoties en overtuigingen onder jouw klachten zitten. Als extra bonus deel ik met jou mijn helende meditatie, waardoor je meer innerlijke rust, positieve flow en dankbaarheid gaat ervaren. Stop met die negatieve overtuigingen. Het is een cadeautje aan jezelf.

Laat je hormonen niet je leven beheersen

'De Viv Hormoon Herstel methode'

 • Video- en audio uitleg in 8 modules
 • Masterclasses met experts
 • Hormoonproof weekmenu's & mijn favoriete recepten
 •  Checklist om jouw hormonale disbalans te ontdekken
 • Hoe kun je het beste bewegen/trainen?
 •   Suppletieadvies (per klacht)
 • Ik ga je motiveren zodat je niet meer anders wil!
 • Het meest complete online programma waardoor je je eindelijk weer fit, energiek en mooi voelt…
>>> Ik schrijf me in

Wat gaat er veranderen door het programma?

 • Je krijgt inzicht in de oorzaak van jouw hormonale klachten
 • Je gaat je weer lekker in je vel voelen
 • Je humeur knapt enorm op
 • Minder migraine
 • Een gezond gewicht
 • Je hebt weer energie voor voor de leuke dingen in het leven
 • Je staat niet meer moe op
 • Je PMS klachten verminderen
 • Je krijgt PCOS onder controle
 • Je weet wat je kunt doen om je stress onder controle te krijgen
 • Je hebt geen opgeblazen buik meer  

 •  Je libido komt weer terug, yeahhh
 • Je voelt je meer ontspannen
 • Je huid krijgt een gezonde glow
 • Je cyclus wordt regelmatig
 • Je optimaliseert je vruchtbaarheid
 • Je huid en haren worden mooier
 • Je opvliegers verdwijnen
 • Je moodswings verdwijnen
 • Je weet precies welke stappen je zelf kunt zetten om je hormonen weer in balans te
 • Kortom....Je wordt weer die energieke en blije vrouw/moeder die wil zijn

Hormonale klachten hebben altijd een oorzaak


Jouw belemmerende overtuigingen en onbewuste patronen maken je soms zelfs onzeker, omdat je geen grip nog hebt op je hormonen. Sterker nog, je durft minder op jezelf en je lichaam te vertrouwen vanwege flinke stemmingswisselingen.

Je wordt misschien zelfs kribbig naar je partner, kinderen, collega’s of vrienden.
En dat terwijl je juist een liefdevol en comfortabel leven wilt leiden, toch?

Soms gaan vrouwen daarom zelfs uit wanhoop en met frisse tegenzin en een moedeloos gevoel voor de zekerheid naar de huisarts.

Het gevolg?

Helaas word je dan vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Of er wordt gezegd: 'Ga maar aan de pil of aan synthetische hormonen'.

Hierdoor weet je totaal niet waar je aan toe bent.

Veel vrouwen leggen geen verband tussen de verschillende symptomen die ze hebben en hun hormonen. Als je begrijpt hoe je hormoonhuishouding werkt, weet je precies hoe je hormonen echt onder controle moet krijgen.

We hebben geen idee dat de meeste lichamelijk klachten hormonaal zijn.

Er is eigenlijk niets in je lichaam dat niet wordt aangestuurd door hormonen.

Hoewel hormonen onzichtbaar zijn hebben ze zo’n grote invloed op alles in ons lichaam.

En hormonale klachten hebben altijd een oorzaak. En met dit programma ga je achter jouw oorzaak komen waardoor jij hormonaal uit balans bent. Dan pas kun je definitief gedag zeggen tegen, jouw hormonale buien, een slecht humeur, stressklachten, die opgeblazen buik, migraine, die vervelende vermoeidheidsklachten, niet kunnen afvallen of (beginnende) menopauze klachten.

Ik zie dat veel vrouwen hun klachten weg wuiven, omdat ze denken dat het er nou eenmaal bij hoort. Daarnaast wordt er weinig over gesproken want de meeste vrouwen houden het voor zichzelf en hangen het niet aan de grote klok. Misschien herken jij dit ook.

Maar weet: Het is niet normaal. Je kunt er echt wat aan doen!

En ik ga jou daarbij helpen!

Let op: dit programma is niet voor iedereen geschikt

Helaas niet geschikt als:

 • Je op dit moment een ernstige ziekte hebt
 • Je op dit moment zwanger bent
 • Je tegelijkertijd allerlei andere, soms tegenstrijdige voedingsadviezen volgt

Wel geschikt als:

 • Het programma is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden
 • Je rondloopt met diverse hormonale of (beginnende) menopauze klachten zoals; PCOS, PMS, niet kunnen afvallen, moodswings, burn-out verschijnselen, opvliegers, laag libido, spijsverteringsklachten
 • Je gewicht wilt verliezen. Afvallen gaat heel moeizaam, terwijl je zo je best doet
 • Je ervaart dat je hormonen uit balans zijn, maar weet niet waar je de juiste hulp kunt vinden
 • Je behoefte hebt om een nieuwe gezonde leefstijl aan te gaan, die je kunt volhouden
 • Je controle wilt over jouw lichaam
 • 
Je positief ingesteld bent 

 • Je zin hebt om met jezelf en je gezondheid aan de slag te gaan
 • Je klaar bent om de leukste en vitaalste versie van jezelf te worden, want dat gaat gebeuren! 
>>> Ik breng mijn hormonen in balans

Hoeveel van deze klachten herken jij?

 • Je wordt gek van het gevoel dat je humeur alle kanten op schiet
 • Je voelt je vaak uitgeput en vermoeid en weinig energie om leuke dingen te doen
 • je voelt je opgeblazen
 • Je libido is naar het vriespunt gedaald 
 • Je wilt afvallen maar het lukt niet, wat je ook doet​
 • Je hebt last van PMS of PCOS​
 • Je voelt je angstig of kan soms ineens in tranen uitbarsten
 • Je buik is soms zo opgeblazen dat je wel zwanger lijkt​
 • Je hebt last van hormonale migraine​
 • Je bent sneller prikkelbaar en chagrijnig
 • Je menstruatie is ontzettend heftig elke maand of je menstrueert helemaal niet ​
 • Je onthoudt minder dan voorheen en je geheugen laat je in de steek
 • Je slaapt slechter en onrustiger
 • Je staat moe op en moet jezelf soms door de dag heen slepen 
 • Je voelt je onrustig en gestresst
 • Zwanger worden gaat niet zo makkelijk​
 • Je huisarts stuurt je steeds van het kastje naar de muur. Of er wordt gezegd; 'Ga maar aan de pil! of synthetische hormonen'
 • Je hebt last van opvliegers of nachtzweten​
 • Je vermoedt dat je schildklier uit balans is ​
 • Je hebt huidklachten (acne) of last van haaruitval​
 • Je gebruikt allerlei diëten en voedingstips, maar dat buikje krijg je maar niet weg
 • Je voelt je onrustig en gestresst ​
 • Je bent gewoon niet meer die vrouw die je was en die je zo graag weer wilt zijn!
 • En ergens weet je dat er iets aan te doen is

Waar komen al jouw klachten vandaan?

Wat mij opvalt is dat vrouwen, zoals jij, ondanks dat ze voelen dat ze uit balans raken of zijn, toch nog altijd proberen om alle ballen in de lucht te houden. Herkenbaar?

Door alle hectiek van werk, het huishouden, de zorg van de kinderen, hobby’s en sociale relaties vergeten de meeste vrouwen om voldoende naar jouw lichaam te luisteren.

Jouw leefstijl heeft dan geen positieve werking op je hormonen. Ook al denk je misschien gezond te eten en volg je allerlei adviezen. Is het herkenbaar dat je je dan niet beter voelt?


Dit heeft meerdere oorzaken:

 • Je hormonen zijn al langer uit balans 
 • je weet gewoon niet wat je verkeerd doet, je denkt dat je gezond leeft, eet en beweegt, gaat van het ene dieet naar het andere, maar je voelt je maar niet beter.
 • Je gunt jezelf misschien te weinig rust en tijd om op te laden.
 • Je trekt je teveel aan van alle negatieve stemmetjes in je hoofd.
 • Je denkt: het gaat vanzelf wel weer over. Maar helaas...Dat is dus meestal niet het geval.
 • Je wil wel hulp, maar weet niet waar je het zoeken moet.

Wie is Vivian Reijs?

Ik ben Vivian Reijs, moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day(17) en zoontje James (6) en gediplomeerd orthomoleculair / hormoonexpert, biohacker vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie en Auteur van de bestseller "Herstel je hormonen" en "Help, ik val niet af!"


Middels mijn holistische aanpak zoals leefstijl & mindset aanpassingen, de juiste voeding en aanvullende suppletie, help ik vrouwen om onbewuste patronen te doorbreken en vele biohacks toe te passen.

Alles met als doel dat jij het leven kunt leiden dat je wilt met de energie, het humeur en het lichaam waar je echt gelukkig van wordt!


Deze elementen komen samen in mijn unieke “Viv Hormoon Herstel Methode” om zo zoveel mogelijk vrouwen te kunnen helpen met het verbeteren van de hormonale gezondheid.

Tot slot, wil ik nog even zeggen:  Ik was zelf jarenlang een hormonale draak… Ja echt waar! En door me zo te verdiepen in hormonen en mijn leefstijl aan te passen ben ik de vrouw die ik nu ben: gelukkig en vol energie. En dat gun ik jou ook!

Deze dames gingen jou voor:

Meet Marianne

Ik heb jouw programma gevolgd en heb er zo enorm veel van geleerd….. al vooraf wist ik dat dit bij me zou passen en ik na al die jaren op deze informatie zat te wachten. Je legt alles super goed uit, je filmpjes zijn fijn, eigenlijk heel gezellig en maakt dat ik ook zin krijg om die gerechtjes te maken. Het programma is echt compleet, inclusief het goed voor jezelf zorgen, zo belangrijk!

Mijn valkuil is wel dat ik van het “alles of niets” ben en meteen erg enthousiast van start ga. Omdat het zoveel aanpassingen in mijn levensstijl betreft, is dat ineens een te grote stap. Dus ik heb moeten leren om stap voor stap wijzigingen in mijn leven in te brengen. Ik moet het meer de tijd geven. Zo merk ik nu dat ik al heel wat stappen heb gemaakt. 

Ik heb wel regelmatig een ‘terugval’, ik pak dan toch regelmatig koek of snoep. Ik vermoed dat dit komt doordat ik dan te grote stappen heb gemaakt waar ik nog niet aan toe was misschien, en doordat ik dit snoepen al jaren als gewoonte heb opgebouwd (ik ben 52). Dit komt ook vaak op als er toch wat meer stress of onrust in mijn leven is. Maar als ik dan weer wat lessen van jou volg en filmpjes kijk, raak ik weer gemotiveerd.

Erg bedankt voor al jouw informatie, en vooral voor de fijne en lieve manier waarop je die brengt!

Meet Ester

Je bent nooit te oud om wat te leren over hormonen. Ben inmiddels 48 jaar jong , en nog niet in de overgang, maar nog altijd oestrogeen dominant en voelde me vaak mwah mwah na het eten van bepaalde voeding.

Ik had al veel over Vivian gehoord en gelezen en heb me toen meteen ingeschreven voor haar online programma. In dit programma legt ze wekelijks alles echt supergoed uit dmv video’s, audio’s en te downloaden lesmateriaal en heb dit naslagwerk dan uiteraard ook uitgeprint en in een mooie klapper gedaan zodat ik op elk moment alles kan inzien. Hoe fijn is dat. Na het volgen van het online programma ben ik dan ook echt van mijn klachten af. Weet nu waar het fout ging en kan dan ook oprecht zeggen:

I FEEL GOOD, tadadadadada 😊

Ik hoor zo vaak vrouwen om me heen met soortgelijke klachten en hoe mooi is het dat ik deze vrouwen nu ook een stukje kennis kan geven van hetgeen ik nu geleerd heb en ze ook te stimuleren om deze cursus te gaan doen. Het zal ze hormonaal zoveel meer balans geven. Dat willen wij als vrouwen toch allemaal wel.

Lieve Viv, dank je wel en ga vooral zo door. 


Meet Liz

Ik ben inmiddels vier weken bezig met het online 8 weken programma en ik ben zo ontzettend blij dat ik deze investering in mezelf gedaan heb.

Al jaren voel ik dat mijn hormonen uit balans zijn. Zware menstruaties met veel bloedverlies, donkere buien die ik helemaal niet van mezelf ken, een opgeblazen gevoel en aankomen zonder te begrijpen waarom. Een detox hier, een crashdieet daar... ik was wanhopig op zoek naar een oplossing en het had allemaal een tegenovergesteld effect.

Ik schafte jouw programma aan en ging flink aan de slag. In de eerste week hield ik een voedingsdagboek bij. Ik dacht dat ik al zoveel goed deed, maar toen ik mijn dagboek bekeek viel toch op dat ik onbewust best wat verkeerde producten aan mijn eetpatroon toevoegde.

En nu, na 4 weken al, verdwijnt de wolk uit mijn hoofd. Ik voel mij veel fitter, zelfverzekerder, ik zit lekker in mijn vel, heb overal weer zin in en nog een fijne bijkomstigheid: ik ben al bijna 3 kilo kwijt! Het opgeblazen gevoel is verdwenen, mijn benen en buik voelen een stuk slanker. Ik zie mijn vertrouwde postuur weer terugkomen. Daarnaast ben ik weer aan het sporten, iets wat ik de laatste tijd niet kon opbrengen omdat ik zo slecht in mijn energie zat. Wat een wereld van verschil!

Vivian, dank je wel! Je hebt ervoor gezorgd dat ik begrijp hoe mijn lichaam werkt en hoe ik haar een handje kan helpen. Ik ga met veel plezier door met jouw programma!

Nog meer gelukkige dames:

"Blij ben ik met al jouw kennis en kunde. Jouw programma heeft mij veel waardevolle inzichten gegeven. Het is fijn dat je zoveel praktische tips deelt met ons!!"

- Bernadette

"Ik volg het online programma en ik ben zooo blij dat ik hiermee begonnen ben!! De tips over de juiste voeding en supplementen hebben me al enorm geholpen. Ik voel me energieker en opgewekter. Merk dat de moodswings minder worden en mijn buik minder opgeblazen is. Daar ben ik al zo ontzettend blij mee. Deze inzichten verdwijnen niet meer, thanks!"

- Medy

"Ik ben nu bij week 4. Mijn klachten zijn al een stuk minder! Echt een aanrader dit programma! Bedankt voor de leuke inspirerende filmpjes en audiolessen. Ik heb ook je 2 boeken besteld. Daarin staan heerlijke, verrassende gerechten.

- Suus

Zolang dat ik mij kan herinneren ben ik op dieet. Vroeger al als jong meisje was ik altijd wat zwaarder dan de rest. Jarenlang heb ik van alles en nog wat geprobeerd, van het weight watchers dieet tot powerslim, Cambridge, you name it en ik heb het gedaan.

Heel wat jaren en frustraties verder was ik het zat. Moe om van het ene dieet in het andere te vallen. En vooral ook moe van de bakken energie die er in ging zitten. Continue met alles wat ik deed was ik onbewust bezig met mijn lichaam en gewicht. Ik heb een prachtig gezin, een heerlijke familie een zalig (t)huis alleen dat ene duiveltje wist ik maar niet te temmen.

Dag in dag uit bezig zijn met je gewicht werd een kwelling en dus besloot ik; ik ga diëten loslaten. Ik ga mezelf accepteren en ik ga goed voor mezelf zorgen maar... ik ga er wel wat aan doen. Alleen dit keer niet zo maar een dieet om snel wat kilo's kwijt te raken om ze vervolgens dubbel zo hard terug te krijgen.

Nee, ik ging op onderzoek. Ik kwam op Instagram bij Vivian terecht. Natuurlijk had ik als fervent diëter haar boek al in de kast maar ik ging altijd voor de quick fix.

Op insta werd ik direct enthousiast; van haar manier van vertellen, maar vooral ook; waarom lukt afvallen niet? Omdat ik mezelf jarenlang zoveel had ontzegt en mezelf zoveel restricties had opgelegd was ik letterlijk de essentie kwijt.

Vivian heeft mij door middel van haar online programma weer " hergeprogrammeerd'. Ik zag het weer, hoe simpel soms ook.

Ze heeft me haarfijn uitgelegd hoe het nu zit met de hormonen en welke invloed dit heeft op je gewicht. Daarnaast heb ik alle talloze tips en adviezen opgevolgd. Zo super interessant en leerzaam.

Eindelijk kan ik na al die jaren van frustratie en een negatieve kijk op eten zeggen dat ik er weer ben.

Ik voel me beter dan ooit, fit, gezond en super energiek.

Ik sport, doe elke dag aan yoga en geniet nu echt van eten. Ik heb het verschil weer mogen voelen van vullen en voeden. Echt naar mijn lichaam luisteren had ik al jaren niet meer gedaan. De kilo's zijn er vanaf! En dankzij het programma van Vivian blijven ze er ook af.

Lieve groet, 

Marie-Claire

"Allereerst wat ben ik ontzettend blij dat ik jouw cursus heb aangeschaft! Ik vond het wel een enorme uitgave, maar het is mij zeker waar. Ik vind je manier van uitleggen heel erg prettig en inspirerend. Daarnaast petje af hoe je al jouw theoretische kennis op deze begrijpelijke manier deelt, echt bewonderingswaardig. Ik ben nu een aantal weken op weg en ik merk echt een heel groot verschil. Ik voel mij eigenlijk een beetje een ander mens! Ik ben veel rustiger, ik voel mij lekkerder in mijn vel, gelukkiger:-)! Heel erg bedankt! Ik ga volhouden, en mij nog verder verdiepen in supplementen en alle andere tips. Ik ben begonnen met de voeding en dat maakt al een enorm verschil. Ik heb alle boeken (ook al eerder) van je aangeschaft, maar nu pas gebruik ik ze en pas ik ze toe. Ik hoop dat dit een levensstijlverandering is en dat ik dit blijf toepassen, ik kan het mij niet anders voorstellen...."

- Annelies -


Dit programma heeft me geholpen met het zetten van de puntjes op de i. Ik wist best al veel over gezonde voeding en hormonen, maar Vivian weet écht niet normaal veel. Haar enthousiasme maakt dat je echt zin hebt om week na week aan de slag te gaan met het geleerde. Wat ik geweldig vind is de holistische aanpak; het gaat niet alleen over voeding, maar ook over stress en zelfvertrouwen. Zo goed om je bewust te worden van de invloed hiervan op je gezondheid en hormonen. Dankjewel voor alle fijne kennis, inzichten, tips & tricks!

-Evelien-

"De 8 weken zitten erop en ik wou zeggen ‘WAAW’, wat ben ik je dankbaar! Gewoon alles hoe je het aanpakt, brengt op een zachte, niet dwingende manier, met zoveel liefde, het de mensen gunnen, dankbaarheid, dit gaat far beyond gewoon je hormonen in balans brengen. Je hebt alvast bij mij ook mijn mind terug in balans gebracht. En hoe je ook nog het ‘zweverige’ (wat ik niet vind, maar bij sommige is dat idd tricky) zo een mooie betekenis geeft, waaw. Ik heb zo lang klachten gehad, en men zei telkens ‘stress’, maar ik snapte het nooit hoe ik dat moest of kon stilleggen, ik ben eindelijk rustig geworden. Je mag dankbaar en trots zijn op jezelf!

- Evy -

"Hi Vivian, ik heb zojuist week 1 van jouw 8 weekse online programma afgerond en zit gewoon in tranen. Het zijn tranen van frustatie, maar ook van geluk en dankbaarheid dat je jouw kennis en ervaring met ons deelt. Dus even een kort berichtje om te zeggen; dankjewel! Ik kan niet wachten wat het programma mij gaat brengen."  

- Melanie -

"Je brengt het op een hele fijne en persoonlijke manier. Het was elke week weer heel fijn om naar je te luisteren. Het heeft me vertrouwen gegeven in het pad dat ik al bewandelde, maar vooral, vertrouwen dat ik deze manier van leven niet wil hanteren om uit die burn-out te komen, maar om zo oud te worden, en vitaal te blijven. Het gaat steeds beter met me. Kan weer de moeder zijn voormijn kinderen die ik wil zijn, ben langzaamaan weer begonnen met werken en ben mijn lijf elke dag ontzettend dankbaar voor de wake-up call die ze me gegeven heeft, en voor alles wat ik weer kan. En ik wil je bedanken voor dit mooie programma dat je hebt gemaakt!"

- Miek -

"Ik zou iedereen het traject aanraden! Je krijgt niet alleen meer inzicht in je cyclus en hormonen, maar vooral wat het effect is van gezonde voeding en je daardoor goed voelen. Je wordt ook nog eens heel blij van de manier waarop Vivian het allemaal uitlegt. Het is goed te volgen en heel erg leerzaam. Het motiveert je echt om er voor te gaan. En is heel erg goed vol te houden!"

- Jorieke -

Het is echt een super fijn programma. Ik heb er zóveel aan gehad. Misschien nog wel het allerbelangrijkste dat ik van het diëten af ben. Dus dank dank dank daarvoor. Ik voel me zoveel energieker. Ik wist wel dat het misschien wat langer zou gaan duren, omdat ik zoveel jaren ge-dieet heb maar alsnog kan me dat nu niet meer zo erg schelen. (Normaal gesproken als het niet snel genoeg ging greep ik terug naar een dieet) Eindelijk, na zoveel jaren ben ik nu van mijn eeuwige dieet struggels af! Wat een bevrijding om super gezond te kunnen eten én afvallen tegelijk zonder mezelf alles maar continue te ontzeggen”

- Marie-Claire

Meet Petra.

''Ik ben ontzettend blij dat ik heb deelgenomen aan de 8-weekse online training.

Ondanks dat ik geen extreme hormonale klachten heb is het echt een aanrader voor elke vrouw om meer over haar cyclus te leren en hier en daar wat dingen aan te passen wat een positieve werking heeft op je hormonale huishouding. Ook wanneer je andere ''lichamelijke klachten'' ervaart kan deze training heel waardevol zijn.

Verder heb ik ook geleerd om goed naar mijn lichaam te luisteren, dat een mindere dag er ook mag zijn (en heel normaal is) en welke voeding ik het beste kan laten staan en ook waarom!

Elke week heb je zin om aan de slag te gaan met de nieuwe kennis wat natuurlijk ook komt door Vivian haar enorme enthousiasme!

Waardevol programma.'' 


Viv Hormoon Herstel Methode

Middels 50 video en audiolessen en tientallen opdrachten, verdeeld over 8 modules, leer ik je via mijn unieke "Viv Hormoon Herstel Methode" alles wat jij nodig hebt om jouw hormoonhuishouding te herstellen.

Het programma is compleet vernieuwd: met nog veel meer waardevolle content, interviews met verschillende experts en betere begeleiding.

De beide vorige programma's: 'In 8 weken hormonaal in balans' en 'Stralend en blij door de (beginnende) menopauze' zitten verwerkt in dit programma. Alle informatie voor alle leeftijden bij elkaar, omdat we merkten dat er veel overlap in zat.

Je houdt een half jaar toegang tot het programma, dus kunt alles op je eigen tempo volgen. Daarna krijg je de kans om te verlengen.

✔ Online programma (app ook beschikbaar)

Jouw hormoonleefstijl methode, voor alle leeftijden geschikt. Het online programma bevat ontzettend veel content, video's, audio's, pdf's, weekmenu's, recepten en interviews met verschillende experts aan het woord.
Het programma volg je in een speciale app en online omgeving, ook eenvoudig vanaf je telefoon. 

✔ Online community

Een online community waar je al je vragen kunt stellen aan Team Vivonline en kunt connecten met andere vrouwen die het programma volgen. Hier kunnen we elkaar supporten, helpen en doen we het samen!

✔ Een half jaar toegang

Je houdt een halfjaar toegang tot het programma. Het programma kun je al afronden in 8 weken, maar is daarna nog voor jou. Geen haast, geen stress, je volgt het op jouw tempo. Wil je langer toegang tot het programma. Dan is dat mogelijk en kun je het programma weer verlengen.

Twijfel je nog?

Lieve vrouw, wat fijn dat je nog steeds op deze pagina bent. Dat betekent dat je inmiddels alles in je op hebt genomen. De kans is alleen ook groot dat je nog twijfelt. Anders had je waarschijnlijk al wel eerder op de 'Ik doe mee' knop gedrukt.

Veel vrouwen vinden het lastig om in zichzelf te investeren. Ze hebben veel minder moeite om voor anderen te zorgen dan voor zichzelf. Misschien herken jij jezelf daar ook wel in. Ik in ieder geval wel.

Maar juist als je goed voor anderen wilt zorgen mag je eerst goed voor jezelf zorgen.

De stemmetjes in je hoofd zijn nu waarschijnlijk al allemaal redenen aan het bedenken waarom je dit niet zou moeten doen. Het komt vaak niet goed uit qua timing. Het is te duur.

Er zijn altijd voldoende redenen om het niet te doen. Maar wat nou als je het wél doet? Hoe zou dat je leven veranderen?

Je gezondheid is de fundering van alles in je leven. Als jij je niet 100% fit voelt, dan heeft dat een impact op alles.

En we geven allemaal zo een paar honderd euro uit aan een vakantie waardoor we ons even goed voelen, maar als het om onze gezondheid gaat vinden we het spannend. 

Daarom ook dit laatste stukje tekst. Ik wil je hiermee absoluut niet pushen. Ik hoop dat ik je hiermee alleen help om dingen in perspectief te plaatsen en dat je jezelf op nummer 1 gaat zetten vanaf nu.

Dat hoeft echt niet per se middels dit programma. Wat mij betreft helpen mijn concurrenten je, maar ik hoop op recht dat je het jezelf gaat gunnen om je fit, gezond en energiek te voelen.

Want dat verdien je. Zoals elke vrouw dat verdiend!

FAQ (Veelgestelde vragen)

Voor wie is dit programma geschikt?
Dit programma is het meest geschikt voor vrouwen van alle leeftijden (tot 60 jaar). Je loopt rond met diverse hormonale of (beginnende) menopauze klachten zoals: PMS klachten, PCOS, vruchtbaarheidsklachten, niet kunnen afvallen, last hebben van moodswings, burn-out verschijnselen, laag libido, spijsverteringsklachten, slecht slapen, korter lontje, je gestresster voelen. Het programma is bedoeld voor vrouwen die voelen dat ze hormonaal uit balans zijn, maar niet goed weten wat ze eraan kunnen doen.


Je denkt: Ik heb al zoveel geprobeerd, dus waarom zou dit helpen?
Ik zie veel vrouwen die al jaren met hormonale klachten lopen en van alles al geprobeerd hebben, maar niets helpt.

Je weet gewoon niet wat je verkeerd doet, je denkt dat je gezond leeft, eet en beweegt, gaat van het ene dieet naar het andere, maar je voelt je maar niet beter. Je denkt misschien: het gaat vanzelf wel weer over. Maar helaas...Dat is dus meestal niet het geval. Je wilt wel hulp, maar weet niet waar je het zoeken moet.

Als je eenmaal begrijpt hoe hormonen werken dan kun je deze klachten echt verminderen. Hoe zou het zijn als je 10 jaar blijft rondlopen met deze klachten? Daar wordt niemand leuker van. Jij niet en je omgeving ook niet. Terwijl er echt zoveel manieren zijn om je veel beter te voelen. We hoeven niet met deze klachten te leven.

Ik durf te garanderen dat het programma je gaat helpen, omdat inmiddels al meer dan 1000 vrouwen jou zijn voor gegaan en hun positieve ervaringen met mij hebben gedeeld. Ervaringen als; gewichtsverlies, huidverbetering, stabieler humeur, veel meer energie en het gevoel dat je niet wist dat je je zo goed kunt voelen. Dat zijn een greep uit de ervaringen na 8 tot 12 weken van de deelnemers.

Hoe lang heb ik toegang?
Je hebt een half jaar toegang tot het programma. Het programma duurt 8 weken maar is er altijd voor jou. Geen haast, geen stress, je volgt het op jouw tempo. Het is jouw online leefstijl gids waar je altijd weer op kunt terugvallen als je het even nodig hebt. Wil je na het jaar langer toegang houden, dat kan! Er is de optie om te verlengen.

Gun ik mezelf de tijd en deze investering?
Dit is een investering in jouw eigen gezondheid. Veel vrouwen gaan vaak voorbij gaan aan hun eigen fysieke gezondheid en hebben het financieel vaak niet over voor zichzelf. Wel voor hun kinderen of hun business. Maar zoals in het vliegtuig....eerst jij, dan pas je kind. Want als jouw energie en humeur verbetert, wordt de wereld om je heen ook een stuk leuker. En heb je meer energie en tijd voor alle andere belangrijke dingen in het leven.

Ik wil wel mee doen maar vind het wel erg veel geld
Heel leuk dat je graag mee wilt doen en ik begrijp dat geld een lastige kwestie kan zijn. Ik kan natuurlijk ook bij niemand in de portemonnee kijken, maar ik wil je wel helpen om te relativeren. Wat ik namelijk vaak zie is dat veel vrouwen met gemak een vakantie van een week boeken voor een paar honderd euro en de nieuwste iPhone kopen van €1000. Dat is niet eens een vraagstuk. Maar investeren in onze gezondheid vinden we al snel te duur. Ik probeer dan altijd te denken: Wat heb ik nou aan een geweldige vakantie als ik me niet fit en fijn voel? Wat is het dan nog waard? Dus mijn vraag aan jou is ook: Heb je het geld niet of vertel je jezelf dat dit het geld niet waard is? En mocht je het geld echt niet hebben, bedenk voor jezelf een plan om hiervoor te sparen. Waar een wil is, is een weg denk ik altijd. Waar kun je op besparen om bijvoorbeeld elke week of maand iets aan de kant te leggen wat je kunt investeren in je gezondheid?  Het is ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen. In 4 termijnen of 8 termijnen. Deze termijn betalingen, gaan via automatische incasso.

Wanneer kan ik beginnen met de cursus?
Het programma start direct. Je kunt het programma dan op je eigen tempo volgen. Alle weken en modules van het programma worden direct vrijgegeven. Zo kun je zelf kijken welke onderdelen van het programma je als eerst wilt volgen.

Kost het me veel tijd?
Het programma bestaat uit 8 modules. De modules bestaan altijd uit verschillende lessen. De lessen zijn afwisselend video en/of audio en duren ongeveer 60-120 minuten in totaal. Ze zijn overal te beluisteren, ook eenvoudig via onze app vanaf je telefoon. Als je even een time-out wilt, kan dat, aangezien je een half jaar toegang hebt.

Ik heb je boeken al, leer ik dan wat nieuws?
Zeker, het is juist de perfecte aanvulling. Ik zou je ook altijd aanraden, de boeken toe te voegen. Het programma bevat veel meer informatie en nieuwe kennis en inzichten. En gaat veel dieper op de materie in, waardoor je echt de oorzaak en de oplossing vindt van jouw hormonale klacht. Tevens is het programma erg uitgebreid. Ruim 20 uur aan audio's, video's, webinars gaan helpen controle te krijgen over jouw hormoonhuishouding. En je de tools bij de hand hebt, waarop je altijd kunt terugvallen.

Vervolg veelgestelde vragen

Wat gebeurt er in de online community?
Voor alle deelneemsters van het online programma is er een online community, en soort forum, waar je in contact kunt komen met andere deelneemsters.  Daarnaast mag je in deze community al je vragen stellen en vier je samen successen, maar help je elkaar ook verder als je even vast zit.

Als ik niet wekelijks de lessen kan volgen, is dat erg?
Nee totaal niet. Je kunt de lessen op elk willekeurig moment starten en of weer oppakken. Je hebt een jaar toegang tot alle lessen. Dus doe het lekker op jouw manier.

Kan ik dit programma volgen als ik aan de pil ben of een hormoonspiraal heb?
Zeker! Je hebt alleen dan geen natuurlijke cyclus. Je zult dus niet het ultieme resultaat krijgen, zoals iemand die geen hormonen gebruikt. Maar je klachten zullen zeker behoorlijk verminderen.

Kan ik dit programma volgen als ik in de overgang ben en af en toe geen menstruatie meer heb?
Jazeker! Dit programma is ook bedoelt voor dames met (beginnende)
overgangsklachten.

Spreek ik Vivian ook persoonlijk tijdens deze cursus?
Wanneer je de Q&A sessies (voor 6 maanden) toevoegt aan het programma, kun je al jouw vragen aan Vivian stellen. Van tevoren kun je jouw vragen insturen en Vivian zal deze tijdens de live sessie beantwoorden. De sessies worden ook opgenomen mocht je er niet live bij kunnen zijn.

Je kunt je nu aanmelden voor de unieke 'Viv Hormoonherstel Methode', die je helpt bij jouw hormonale klachten