Boek een 1 op 1 consult met één van onze therapeuten

Het is nu mogelijk om een 1 op 1 consult te boeken met onze gecertificeerde orthomoleculaire PNI hormoontherapeuten. Met hun kennis én een plan van aanpak, ga jij jouw hormonen weer in balans brengen.

>>> Boek jouw consult hier

Krijg weer controle over jouw hormoonhuishouding

Zit jij met een hormonaal probleem of weet je niet wat je hebt, maar merk je klachten waar je van af wil? Onze gecertificeerde orthomoleculaire PNI hormoontherapeuten kunnen jou direct helpen. Zo word je eindelijk weer die klachtvrij, stralende versie van jezelf.

Boek een consult en je krijgt een persoonlijk en op maat gemaakt advies waar jij thuis gelijk mee aan de slag kan.

Wat houdt het consult in?

  • Hormoonconsult van +- 60 min gericht op jouw hormonale klachten
  • Persoonlijk en op maat leefstijl- en supplementen advies van een gecertificeerd PNI hormoonexpert volgens de Viv Methode
  • Vooraf vul je een uitgebreid intake formulier in, 48 uur van tevoren.
  • Plan een afspraak in via de agenda van onze hormoontherapeuten.

    In onderstaande video vertel ik je er alles over:

Maak kennis met onze gecertificeerde orthomoleculaire PNI hormoontherapeuten

José van Egmond

Ik ben KPNI intermittent living coach en help vrouwen met het herstellen van energie, afvallen en de hormoonbalans. Samen kijken we niet alleen naar je huidige klachten, dat is slechts een foto, een fractie van het geheel. We lopen de volledige film af, zodat we kunnen ontdekken waar jouw klachten vandaan komen.

Ik werk oplossingsgericht en gebruik diverse interventies gericht op het gehele lichaam en welzijn. Dit omdat alles met elkaar verbonden is. Het één kan niet zonder het ander. Alleen een aanpassing op je voeding of meer bewegen, zal niet voldoende zijn. Samen met jou kijk ik verder.

Tijdens onze gesprekken leg ik ook uit wat en waarom. Wanneer jouw hersenen begrijpen waarom je iets moet veranderen, is een verandering gemakkelijker door te voeren en vol te houden!

Boek hier jouw consult

Margot Lodewijk

Als therapeut ben ik gespecialiseerd in de behandeling van vrouwen met hormonale klachten, vanaf de menstruatie tot ver na de overgang. Van PMS, hevige bloedingen, PCOS, issues rond gewichtsbeheersing en (on)vruchtbaarheid tot opvliegers en en ander (peri)menopauze-leed.

Ik heb zelf gemerkt hoe je opknapt van een andere mindset, intermittent living en gezonder eten. Het heeft me van allerlei klachten afgeholpen, zoals hormonale migraine, suikerdips en acné.

Recent kreeg ik met wat kleine aanpassingen opkomende opvliegers onder de duim.

En dat gun ik iedere vrouw: hormonale balans op elk moment van haar hormonale leven!

Hoe werkt het hormoonconsult precies?

INTAKE-FORMULIER

Voorafgaand aan het consult ontvang je een intake formulier. In deze vragenlijst wordt je gevraagd naar je klachten, voedingspatroon, dagritme, medicijngebruik, supplementen, etc.

Deze vul je 48 uur van tevoren in zodat de therapeut zich voor kan bereiden op het consult.

HET CONSULT

Het hormoonconsult duurt ongeveer +- 60 min en zal plaatsvinden via een online videocall.

Tijdens het consult gaat de therapeut dieper in op jouw klachten. Er zullen een hoop vragen gesteld worden zodat we echt op gaan naar de oorzaak van jouw hormonale klachten. Je ontvang direct ook een aantal praktische tips die je meteen kunt toepassen.

OP MAAT GEMAAKT PLAN

Op basis van alle informatie uit het gesprek krijg je vervolgens een persoonlijk en op maat gemaakt leefstijl en supplementen advies van de therapeut volgens de Viv Methode.

Wil je je graag weer lekker in je vel zitten en je goed voelen?

Zit jij op dit moment totaal niet lekker in je vel?

Je weet gewoon echt niet wat je verkeerd doet? Je denkt dat je gezond leeft, eet en beweegt. Je gaat van het ene dieet naar het andere en hebt van alles al geprobeerd.

En toch...

Je voelt je helemaal niet jezelf en je omgeving ervaart het soms ook zo helaas.
Je ervaart regelmatig fysieke klachten zoals
pijnlijke menstruaties, PMS, PCOS, niet kunnen afvallen, moeilijke stoelgang, opgezette buik, vermoeidheid, pijnlijke borsten, migraines en zo nog veel meer.

Maar ook die vreselijke
mentale klachten gedurende je cyclus zijn vreselijk en vaak hebben vrouwen daar het meest last van: die moodswings, depressieve gevoelens en prikkelbaarheid. 


En het gevolg is dat je al jarenlang met hormonale klachten loopt.
Omdat je denkt dat het niet mogelijk is om van hormonale klachten af te komen...

Ben je je bewust van al jouw hormonale klachten maar heb je nog niet het resultaat behaald dat je graag wilt en ben je op zoek naar 1-op-1 begeleiding door een ervaren therapeut?

Boek dan nu een los 1 op 1 consult met één van onze gecertificeerde orthomoleculaire PNI hormoontherapeuten, die alle kennis hebben om jouw hormonen weer in balans te brengen.