Al jaren heb ik een enorme passie voor gezond leven. Nu inmiddels 8 jaar geleden ben ik begonnen om van deze grote passie ook mijn werk te maken. Dat heeft mij doen besluiten om daarvoor verschillende opleidingen te volgen. Gewichtsconsulente was mijn debuut, daarna volgde ik de hormoonfactor opleiding, de Circadian opleiding, orthomoleculaire voedingsleer, en nu recentelijk heb ik Kind en voeding afgerond.

Specialisatie Kind en voeding
Ik heb gekozen voor de specialisatie Kind en voeding omdat ik graag me nog meer op kinderen en hun eetgedrag wil richten. Want uiteindelijk begint het bij de allerkleinste onder ons. En ik kan je vertellen: wat een leuke en inspirerende opleiding was dat! Niet alleen door mijn enthousiasme, maar ook omdat ik bijna dagelijks word gevraagd waar ik mijn opleidingen heb gedaan, wilde ik deze leuke en goede opleiding van Hamel College toch even met jullie delen.

Hamel College
Hamel College richt zich op preventieve coaching met een integrale aanpak waarbij ze ernaar streven om mensen vitaal te maken én te houden. Tevens beschikt Hamel College over goede, inspirerende leraren, zijn ze heel ruimdenkend, belichten ze vele kanten van de leer en vindt dit allemaal plaats in gezellige kleine klassen.

Ben jij je ook je aan het oriënteren of wil je in 2016 gewoon al meteen lekker aan de slag met een nieuwe opleiding? Je kunt je naast de opleiding voor gewichtsconsulent en de specialisatie Kind en voeding bij Hamel College ook inschrijven voor andere interessante opleidingen.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten