Jammie! Alleen al van de foto loopt het water in mijn mond. Ik ben gek op gezonde pizza’s! Probeer nu dit leuke recept van Linda Smit!
Ingrediënten
– Voor de bodem
Kwart tot een helft van een grote bloemkool
Een ei
Rood pepertje
Knoflookteentje
Mozzarella (ongeveer 50 gram of meer naar smaak)
Verse bieslook
– Voor de topping
2 tomaten in dunne schijfjes
Mozzarella naar smaak in schijfjes
Knoflookteentje (fijngehakt)
(Rode) ui in ringen
Stap voor stap
Maal de bloemkool in de keukenmachine fijn. Ondertussen hak je de overige ingrediënten fijn. Dan mix je alle bovenstaande ingrediënten met het ei totdat een stevige, maar kneedbare massa. Doe de bodem in een ronde vorm. Schuif de bodem vervolgens voor 15 tot 20 minuten in de oven op 210 graden.
Haal de bodem na 15 tot 20 minuten uit de oven en beleg deze met de tomaat, knoflook, uienringen en knoflook. Doe het geheel nog even voor 10 tot 15 minuten in de oven en smullen maar!
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
22 juni 2021
10 x spijsvertering tips voor op vakantie
1 september 2014
Quinoa; een true superfood!
17 januari 2019
Kefir is goed voor je darmflora
16 mei 2014
Frisse vegan quinoasalade met mango
26 augustus 2016
FRISSE ZOMERSE SNACKS
19 december 2014
Hoofdgerecht: Kerstkalkoen met peer
12 februari 2016
Video: Viv Eet Mee #1 Speltpasta
2 juli 2014
Aan het infuus
13 november 2017
Roomboter en zijn geneeskracht, dit wil je weten.
25 januari 2018
Viv’s zoete aardappelcurry met quinoa
16 september 2016
IDEE VOOR LUNCH OF DINER: FLUFFY PANNENKOEKEN
3 september 2015
Gezonde chocopasta
16 maart 2016
Lichaam veranderen of aanvaarden?
19 juni 2014
Chocolade-kokostaart
28 september 2020
10 self-care rituelen die je daadwerkelijk kunt vasthouden
21 oktober 2018
Meer bewegen? 8 tips
26 september 2016
VOEDING MET VIV: EETGEWOONTES MARIAN MUDDER
26 april 2019
Hoe ga je hoofdpijn te lijf met de juiste voeding?
23 januari 2016
Paleo voor kids: zoete aardappel muffins
20 augustus 2019
BOEK: Herstel je hormonen in 10 stappen
8 augustus 2018
Summer salade met linzen
18 juli 2016
VIV’S Q&A: NIENKE & MADELON VAN GLOWMAGAZINE
8 september 2015
Recept: ‘ Recipe for Love ’
13 mei 2014
Healthy mom Nicolette van Dam
14 augustus 2018
Het Ayurvedische kruid Ashwagandha
22 mei 2015
Smaak en kleuren
19 september 2016
Adelina –
Vriendelijk en behulpzaam, website is voorzien van duidelijke informatie
Anoniem –
Marcelka Kraan –
Claudia M. –
Snel, positief, alles top!
Mariette –