Stop met diëten,
& start eindelijk met afvallen!


Je bent helemaal klaar met je overgewicht. Die teleurstelling in jezelf omdat het steeds maar niet lukt. Omdat je al die leuke kleding niet meer past.

'Waarom werken al die diëten bij mij niet?' Vraag je jezelf af.

Wat als ik je vertel dat afvallen heel makkelijk kan zijn! Dat er een programma is waardoor je af kunt vallen en op dit streefgewicht blijft. Met 'Herstel je gewicht' ga ik je in 4 weken helpen om eindelijk af te vallen. We gaan de oorzaak van jouw overgewicht in de kern aanpakken.

> Ik wil dit, ik doe mee!

Vivian Reijs

Hormoonexpert / Orthomoleculair therapeut, vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie en Auteur van de bestsellers "Herstel je hormonen" en "Help, ik val niet af"

"Ik help vrouwen met het herstellen van de hormoonbalans, zodat afvallen voor jou ook gaat lukken''

 

Rebecca viel 14kg af met deze methode

"Hallo ik ben Rebecca 39 jaar oud en ik ben vorig jaar gestart met de zoektocht naar de beste versie van mezelf.

Ik merkte al heel lang dat 1 week in mijn leven dingen erg goed gingen en de overige weken eigenlijk niet. Van verbrande koekjes tot heftige stemmingswisselingen. 

Na een zoektocht van vele jaren kwam ik bij Vivian terecht. Er ging een wereld voor mij open. Hoe simpel kan het zijn. Door middel van een aantal tips merkte ik al gauw dat er verbetering optrad.

Vivian heeft mijn ogen geopend. Mede dankzij Vivian ben ik nu 14 kilo afgevallen, mijn cyclus is gestabiliseerd. Weer of geen weer maar iedere dag ga ik naar buiten. Wil ik het liefste iedere dag naar het bos in en realiseer ik mij dat het leven mij weer toelacht. 

Vivian ik ben je dankbaar dat je mij hebt laten inzien dat het leven leuk is en dat hormonen onderdeel van mij zijn en dat ze voor mij werken in plaats van tegen mij werken.


Allways choose for yourself, happy hormones happy you!!"

voor en na afvallen

Herken je dit?

 • Je worstelt al veel te lang met je gewicht en baalt van jezelf als je voor de spiegel staat.
 • Je hebt vanalles geprobeerd, maar je valt niet af. Of je komt in no-time weer aan.
 • Je weet niet wat er aan de hand is met je lichaam want je let zo op je voeding en sport zoveel. 
 • Je hebt weer een hele zak chips of reep chocolade opgegeten, zonder er echt van genoten te hebben. Je voelt schuldig. Waarom kun je hier maar niet vanaf blijven?
 • Je vermijdt blote benen of strakke kleding. En in bikini wil je al helemaal nooit.

Ja, ik herken dit 

Maar wil je in je hart dit?

 • Jij straalt in een mooi jurkje en voelt je zelfverzekerd.
 • Je durft jezelf weer aan te kijken in de spiegel en bent trots op dat prachtige en gezonde lijf van je
 • Je laat jezelf weer zien aan je partner, je voelt je aantrekkelijk.
 • Je hebt weer energie om met je kinderen, je vriendinnen leuke dingen te doen
 • Je gaat je weer gezond en lekker voelen in je lijf.
 • Weg met die suikercravings. Jij hebt de tools in handen om op je streefgewicht te blijven!

Herstel je hormonen & je zult zien dat afvallen vanzelf gaat

Mijn unieke programma "Herstel je gewicht" is er zodat ook jij af kunt vallen. Je maakt leefstijl aanpassingen die makkelijker zijn dan je denkt maar écht het verschil gaan maken. Je stopt eindelijk met diëten en neemt afscheid van het JOJO-effect. 

Want aankomen en moeilijk kunnen afvallen is een hormonale kwestie en pas als je die kennis hebt, weet je hoe je dit kunt toepassen op jouw lifestyle. 


Dit levert het afvalprogramma jou op:

 • Jij krijgt inzicht in de grootste veroorzakers van jouw overgewicht.
 • Jij gaat je de unieke VIV methode eigen maken. Hiermee zul je op een gezonde manier je gewicht herstellen. Geen dieet, maar de juiste tools in handen waarbij je je lekker & gezond gaat voelen en op je streefgewicht komt.
 • Je gaat direct meer energie ervaren en je fitter voelen.
 • Je krijgt houvast door de toegevoegde weekmenu's.

  Want met de VIV methode is het verliezen van gewicht voor iedereen haalbaar.

  In onderstaande video leg ik het kort aan je uit!


YES, ik wil hulp bij afvallen

Stel je eens voor....

Je straalt vol zelfvertrouwen in je jurkje.
Je durft jezelf aan te kijken in de spiegel en bent trots op dat prachtige en gezonde lijf van je.

Je laat jezelf weer zien aan je partner, je voelt je aantrekkelijk. 

Je hebt weer energie om met je kinderen, partner,  je vriendinnen leuke dingen te doen.


Eindelijk jij die weer straalt, jij die trots is op wat ze in de spiegel ziet & die boordevol energie zit. Jij die zich eindelijk niet meer druk maakt over voeding, die in control is. Die weet wat ze moet doen om eindelijk blijvend af te vallen.

Klinkt dit als een sprookje?

Voor Lizette werd dit haar nieuwe realiteit na het volgen van ‘Herstel je gewicht’. In onderstaande video vertelt ze haar verhaal:

Afvallen wordt bepaald door je hormonen

Yes, je leest het goed! Je hormonen bepalen of jij wel of niet afvalt. De VIV methode is dé combinatie van mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hormonen en het menselijk lichaam. 

Er zijn zeker 10 hormonale oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat jij nu niet het lichaam hebt wat je zou willen.

Tijdens "Herstel je gewicht" gaan wij samen op zoek naar die oorzaak en vanuit daar aan de slag met afvallen. Door het volgen van mijn programma weet jij exact wat de hormonale oorzaken zijn en hoe jij wel af kunt vallen! 

De VIV methode is alles behalve een hongerdieet
Het is geen crashdieet waarbij je op een houtje moet gaan bijten.
Met de VIV methode leer ik jou, hoe jij vanuit jouw lifestyle blijvend resultaat kunt behalen. 

Je wordt niet alleen slanker, al snel zal je ervaren dat jouw energieniveau stijgt en je vele malen fitter en lekkerder in je vel gaat zitten. 

De VIV methode is het mooiste cadeau wat jij jezelf kan geven!

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

"
Ik ben Femke, 49 jaar en in de (pre)menopauze. Hierdoor kwamen er stiekem wat kilootjes bij, die ik er niet meer af kreeg. Met name rond de buik en taille. Hierdoor voelde ik me niet lekker in mijn vel en daarnaast lag mijn energielevel erg laag. Ik was al bekend met de Viv methode en kan de duidelijke en enthousiaste uitleg erg waarderen!

Om mijn gewicht (of vooral het verliezen daarvan) een boost te geven besloot ik deel te nemen aan het programma 'herstel je gewicht'. Door de duidelijke uitleg over de verschillende types werd me snel duidelijk waar bij mij de problemen zaten.
De recepten geven inspiratie om anders te gaan koken, en lekker!

Na het programma was ik een paar kilo lichter, een paar centimeter slanker en
voelde ik mij een stuk energieker.

De Viv Methode deed me dus goed, fijn! Eigenlijk zouden alle vrouwen moeten ervaren wat anders eten met je kan doen! Ik raad het mijn vriendinnen ook aan!"

-
Femke -

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

"Het is echt een super fijn programma. Ik heb er zóveel aan gehad.

Misschien nog wel het allerbelangrijkste dat ik nu eindelijk van het diëten af ben. Dus dank dank dank daarvoor. Ik voel me zoveel energieker. Ik wist wel dat het misschien wat langer zou gaan duren, omdat ik zoveel jaren ge-dieet heb maar alsnog kan me dat nu niet meer zo erg schelen. (Normaal gesproken als het niet snel genoeg ging greep ik terug naar een dieet)

Eindelijk, na zoveel jaren ben ik nu van mijn eeuwige dieet struggels af! Wat een bevrijding om super gezond te kunnen eten én afvallen tegelijk zonder mezelf alles maar continue te ontzeggen”

- Marie-Claire -

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

"Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om deel te nemen aan jouw programma. Ik zat mezelf behoorlijk in de weg, zat slecht in mijn energie en kreeg mijn gewicht maar niet blijvend omlaag.

Voor mij heeft de start van de dag letterlijk gezorgd voor een start in de verandering van alles. De switch naar eiwitrijk ontbijten met het toevoegen van gezonde vetten heeft voor mij al een groot verschil gemaakt.

Het resultaat na dit programma ? Ik voel mij nu zoveel beter. Wat een verschil!

En wat een lange tijd niet gebeurde, wat ik toen ook probeerde, het gebeurt nu wel… ik val af! Yeah! Ik ben zo blij!"


- Maike -

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

"Ik ben begin januari begonnen met de online cursus.

Nu ik je weekmenu’s 3 weken precies volg merk ik gelijk dat ik ook echt afval.
Mijn buik is platter, mijn riemen moeten een gaatje strakker en ik moet oppassen dat ik bijv. mijn trouwring niet verlies als ik met de kinderen aan het spelen ben.

Mijn buik is ook minder aan het rommelen, voorheen werd mijn buik door de dag heen steeds wat boller en dat is nu weg. Ook krijg ik vanuit mijn omgeving veel te horen: wat zie je er goed uit! Wat natuurlijk erg leuk is om te horen.

Ik dacht dat ik al redelijk gezond aan het eten was maar ik merk nu pas wat het met mijn lijf doet als ik geen gluten, koemelk en suikers eet.


Alle recepten die in de weekmenu’s staan zijn lekker en ook mijn man en kinderen eten lekker mee. Wij zijn er heel erg blij mee. Het is echt heel erg makkelijk op deze manier om gezond en lekker te eten en af te vallen, eigenlijk zonder dat je dat doorhebt.

Dankjewel voor al je tips en adviezen en lekkere recepten."


- Annelies -

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

"Door Vivian’s methode ben ik én veel gezonder gaan leven én wat kilo’s kwijtgeraakt! Ik was zeker niet te zwaar, maar wilde er zo’n 4 kg af hebben die na twee zwangerschappen waren blijven kleven en het lukte me niet om die kilo’s kwijt te raken, terwijl ik best regelmatig sportte en ook gezond at (dacht ik).

Ik at altijd light en magere producten, waar nauwelijks voedingsstoffen in zitten. Ik at ook vaak tussendoortjes, omdat ik het niet volhield tot aan de volgende maaltijd. Maar wat heb ik veel nieuwe inzichten over voeding en beweging gekregen! Ik eet geen ‘lege’ voeding meer, maar ben volwaardige producten gaan eten die me langer een vol gevoel geven en die veel gezonder voor je zijn.

Daarnaast heb ik met alle tips ook mijn bewegingspatroon aangepast en ineens raakte ik die kilo’s wél kwijt! Het vergt even een andere mindset, maar ook dit leer je tijdens het programma. En ja ik eet echt nog wel eens iets ‘slechts’, maar ik compenseer het ruimschoots door mijn nieuwe leefstijl en daar voel ik me heel goed bij en ik blijf op gewicht. Super blij met alle nieuwe inzichten en het resultaat!"- Sigrid -

Blijvend resultaat!

De VIV methode is alles behalve een hongerdieet. Het is geen crashdieet waarmee jij in een korte periode mega veel gewicht verliest. Met de VIV methode leer ik jou, hoe jij vanuit jouw lifestyle blijvend resultaat kunt behalen.

Je wordt niet alleen slanker, al snel zal je ervaren dat jouw energieniveau stijgt en je vele malen fitter en lekkerder in je vel gaat zitten.

Dit levert het programma jou op:

✔️ Jij krijgt inzicht in de grootste veroorzakers van jouw overgewicht.

✔️Jij gaat je de unieke VIV methode eigen maken. Hiermee zul je op een gezonde manier je gewicht herstellen. Geen dieet, maar de juiste tools in handen waarbij je je lekker & gezond gaat voelen en op je streefgewicht komt.

✔️ Je gaat direct meer energie ervaren en je fitter voelen.

✔️ Je krijgt houvast door de toegevoegde weekmenu's.

'Herstel je gewicht', de verschillende onderdelen

Met mijn bewezen VIV Methode help ik jou met afvallen. Wat houdt het programma concreet in:


⭐️ 
20+ video modules die je op ieder moment op jouw eigen tempo waarin ik jou laat zien welke rol hormonen spelen en welke bij jou uit balans zijn.
⭐️In deze modules leg ik je
stap voor stap uit welke fouten je niet meer wilt maken en wat er voor gezorgd heeft dat afvallen niet lukte of niet vol te houden was
⭐️Ik leg je uit waarom aankomen nu verleden tijd is en ga je laten zien
hoe je het tij kunt keren met simpele stappen die je meteen kunt toepassen om jouw stofwisseling een zetje te geven.
⭐️Ik ga je bij elke video
liefdevol motiveren, zodat het je heel makkelijk afgaat en je alles gaat leren over jouw hormoonhuishouding die jouw gewicht beïnvloedt.
⭐️Je ontvangt 
4 weekmenu's vol heerlijke slanke recepten om af te vallen inclusief een aantal kookvideo's
️⭐️De Viv afvalmethode zorgt dat je het goed kunt volhouden en niet terugvalt, zodat je afvalt en
blijvend op gewicht blijft.

⭐️Je komt in een online community omgeving en start tegelijkertijd met een gemotiveerde groep vrouwen. Zo kun je elkaar lekker motiveren!

⭐️6 maanden lang toegang tot het programma en de Viv community

Investering Herstel je gewicht

Herstel je gewicht

 • Het complete coachingsprogramma 'Herstel je gewicht', met daarin 20+ Video modules die je op ieder moment op jouw eigen tempo waarin ik jou laat zien welke rol hormonen spelen en welke bij jou uit balans zijn.
 • Toegang tot de online omgeving en community voor 6 maanden
 • ️ Je ontvangt 4 weekmenu's vol heerlijke slanke recepten om af te vallen inclusief een aantal kookvideo's
 • ️ De Viv afvalmethode zorgt dat je het goed kunt volhouden en niet terugvalt, zodat je afvalt en blijvend op gewicht blijft.

Nu van €397,00 naar €297,00
(betalen in termijnen mogelijk)

Maak kennis met Vivian: de vrouw achter Herstel je gewicht
Bekijk onderstaande video >>>>

Over Vivian

Ik ben Vivian Reijs: moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day(17) en zoontje James (6). Gediplomeerd orthomoleculair / hormoonexpert, biohacker vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie, Spreker en Auteur van de bestsellers “Herstel je hormonen” en “Help, ik val niet af!” (meer dan 40.000 verkocht).


Met mijn boeken, eigen supplementenlijn en webshop Vivhealthy.nl (speciaal voor vrouwen), online trainingen en (bedrijfs)lezingen, help ik duizenden vrouwen weer de leukste versie van zichzelf te worden.


Middels mijn holistische aanpak zoals leefstijl & mindset aanpassingen, de juiste voeding en aanvullende suppletie, help ik vrouwen om onbewuste patronen te doorbreken en praktische biohacks toe te passen.


Alles met als doel dat jij het leven kunt leiden dat je wilt met de energie, het humeur en het lichaam waar je echt gelukkig van wordt!

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met dit programma en de Viv Hormoon Herstel Methode?
Dit rogramma gaat echt puur over afvallen en gewicht. En de oorzaken van aankomen en hoe je kunt afvallen. Het is een programma met 4 weekmenu’s en de Viv afval Methode goed uitgelegd.

Het andere programma (de Viv Hormoon Herstel Methode) is het meest exclusieve en complete programma. Daar wordt ook diep ingegaan op allerlei hormonale klachten en onderwerpen als stress, spijsvertering, menopauze-klachten, pms, pcos etc. Dus dit is echt het totaal plaatje. 

Als je voornaamste doel afvallen is dan raad ik je 'Herstel je gewicht' aan.
Mocht je ook andere(hormonale) klachten hebben, dan is de Viv Hormoon Herstel Methode of Fantastic 40+ wellicht geschikter voor je omdat dit echt een totaal programma waar alles aan bod komt. 

Wanneer begint het programma?
Het programma start direct. Je krijgt gelijk toegang tot de video's, community, weekmenu's en recepten.

Hoe lang duurt deze cursus?
De cursus kun je volgen in een aantal weken, maar je hebt in totaal 6 maanden toegang tot de cursus, zodat je de cursus rustig op je eigen tempo kunt volgen.


Je denkt: Ik heb al zoveel geprobeerd, dus waarom zou dit helpen?
Ten eerste leer je niet alleen om je lichaam te begrijpen, maar je leert ook hoe je met kleine, makkelijke aanpassingen het verschil kan maken. Ik zie veel vrouwen die al jaren proberen af te vallen en van alles al geprobeerd hebben, maar het lukt maar niet. Je weet nu gewoon niet wat je verkeerd doet, je denkt dat je gezond leeft, eet en beweegt, gaat van het ene dieet naar het andere, maar je de kilo's vliegen er niet af. Je blijft op hetzelfde gewicht.

In deze cursus krijg je inzicht in de 10 oorzaken van jouw overgewicht. Een daarvan is zeker van jou op toepassing en daar ga je achter komen in dit programma.  Je gaat ontdekken welke van de 10 oorzaken de grootste boosdoener is bij jou. Want er is altijd een oorzaak. In dit programma kom jij erachter en gaan we jou via de Viv Methode helpen om gewicht te verliezen.

Want als je eenmaal begrijpt waarom je bent aangekomen of waarom afvallen lastig gaat, dan heb je NU de sleutel in handen om die kilootjes kwijt te raken en je gewicht op een gezonde manier te herstellen.

Ten tweede. Je krijgt niet zomaar wat informatie mee waarvan je na een tijdje denkt: Wat moet ik hiermee? Nee, in plaats daarvan krijg je een duidelijk stappenplan (inclusief 4 weekmenu's) zodat je alles wat je leert direct toe kunt passen.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?
Je hebt 6 maanden toegang.

Hoeveel ga ik afvallen?
Hier kunnen we natuurlijk geen antwoord op geven. Afvallen is voor iedereen persoonlijk, we kunnen jou helaas geen belofte doen. We kunnen jou wel inzicht geven in waar het probleem zit bij jou en wat de oorzaak is dat jij op dit moment niet afvalt.

Dit programma is geen dieet, het is echt een leefstijlswitch en geeft inzicht in jouw persoonlijke oorzaak. Je gaat eindelijk je lichaam leren begrijpen, waardoor je de juiste stappen kunt zetten, zodat jij eindelijk afvalt!

Gun ik mezelf de tijd en deze investering?
Dit is een investering in jouw eigen gezondheid. Veel vrouwen gaan vaak voorbij gaan aan hun eigen fysieke gezondheid en hebben het financieel vaak niet over voor zichzelf. Wel voor hun kinderen of hun business. Maar zoals in het vliegtuig....eerst jij, dan pas je kind. Want als jouw energie en humeur verbetert en je eindelijk weer lekker in je vel zit, wordt de wereld om je heen ook een stuk leuker. En heb je meer energie en tijd voor alle andere belangrijke dingen in het leven.

Financieel is het nu voor veel mensen echt een lastige situatie en ik begrijp dat geld een lastige kwestie kan zijn. Gelukkig hebben wij daarom de optie om in 2 of 4 termijnen te betalen, mocht dit fijner voor je zijn.

Ik heb geen tijd voor het programma, kost het me veel tijd?
Het programma bestaat uit een aantal modules, met verschillende video's en lessen. De video's duren tussen de 10-30 min en zijn overal eenvoudig te beluisteren, ook eenvoudig via onze app vanaf je telefoon. Je houdt 6 maanden toegang dus hebt rustig de tijd om de video's te bekijken.

Stel jezelf ook de vraag, heb ik er echt geen tijd voor? Of geef je het geen prioriteit? Vaak heeft het alles te maken met het stellen van prioriteiten en jezelf op de eerste plaats zetten.

We zijn als vrouw toch al snel geneigd om prioriteit te geven aan andere dingen en mensen. En we moeten zelf maar niet zeuren. We zijn hard voor onszelf en dat hoeft echt niet.

Mijn vraag aan jou: Doe jij datgene wat je voor jezelf het belangrijkste vindt? Of doe je juist datgene wat anderen van jou verwachten? Zet je de mensen in je omgeving op nr 1? Of zet je jezelf op nummer 1. Gun jezelf dan deze cursus. Want als jij gelukkiger bent, ben je uiteindelijk ook een fijnere partner, moeder, collega en vriendin!

Wat gebeurt er in de online community?
Voor alle deelneemsters van deze cursus is er een online community, en soort forum, waar je in contact kunt komen met andere deelneemsters. Daarnaast mag je in deze community al je vragen stellen en vier je samen successen, maar help je elkaar ook verder als je even vast zit. Dit is geheel vrijblijvend. Je mag in contact komen met andere deelneemsters, maar het hoeft niet.

Ik heb je boeken Help ik val niet af al. Leer ik dan wel wat nieuws?
Zeker, het is juist de perfecte aanvulling. Ik zou je ook altijd aanraden, zorg dat je mijn boek ook leest. Deze cursus bevat veel meer informatie, nieuwe kennis en inzichten. En gaat veel dieper op de materie in.

Spreek ik Vivian ook persoonlijk tijdens deze cursus?
Wanneer je de Q&A sessies (voor 6 maanden) toevoegt aan het programma, kun je al jouw vragen aan Vivian stellen. Van tevoren kun je jouw vragen insturen en Vivian zal deze tijdens de live sessie beantwoorden. De sessies worden ook opgenomen mocht je er niet live bij kunnen zijn.

Twijfel jij nog?

Lieve vrouw, wat fijn dat je nog steeds op deze pagina bent. Dat betekent dat je inmiddels alles in je op hebt genomen. De kans is alleen ook groot dat je nog twijfelt om mee te doen met Herstel je gewicht. Anders had je waarschijnlijk al wel eerder op de 'Ik doe mee' knop gedrukt.

Veel vrouwen vinden het lastig om in zichzelf te investeren. Ze hebben veel minder moeite om voor anderen te zorgen dan voor zichzelf. Misschien herken jij jezelf daar ook wel in. Ik in ieder geval wel.

Maar juist als je goed voor anderen wilt zorgen mag je eerst goed voor jezelf zorgen.

De stemmetjes in je hoofd zijn nu waarschijnlijk al allemaal redenen aan het bedenken waarom je dit niet zou moeten doen. Het komt vaak niet goed uit qua timing. Het is te duur.

Er zijn altijd voldoende redenen om het niet te doen. Maar wat nou als je het wél doet? Hoe zou dat je leven veranderen?

Wat ik vaak zie is dat de meeste mensen hun leven grotendeels wachtend doorbrengen.

Wachtend op een teken om eindelijk te beginnen met afvallen. 

Wachtend tot de kilo’s er ‘vanzelf’ afvliegen. 

Wachtend op het perfecte moment om iets te gaan doen of om ergens mee te stoppen. 

Wat nou als je eens zou stoppen met wachten?

Wat nou als je vandaag zelf al een kleine of grote stap zet in de juiste richting? Mocht je wachten op een teken. Dít is je teken.

Begin klein, maar begin nu.

De stap om te beginnen was nog nooit zo makkelijk.

Daarom wil ik je op het hart drukken: geef mijn programma een kans.

Ik wil je hiermee absoluut niet pushen. Ik hoop dat ik je hiermee alleen help om dingen in perspectief te plaatsen en dat je jezelf op nummer 1 gaat zetten vanaf nu.


Dat hoeft echt niet per se middels mijn programma. Wat mij betreft helpen mijn concurrenten je, maar ik hoop op recht dat je het jezelf gaat gunnen om je fit, gezond en energiek te voelen. En weer lekker in je lichaam.

Want dat verdien je. Zoals elke vrouw dat verdiend!