Vind jij het ook leuk om tijdens de kerst nieuwe dingen uit te proberen of ga je liever op safe? Laat je inspireren door nieuwe dingen en een bijzonder gerecht in dit filmpje.

Koken met Albert Heijn

Albert Heijn vindt het leuk om de klanten nieuwe dingen te laten proeven, zoals op het filmpje hieronder te zien is. Mensen hebben hierbij de keuze uit:

  • Haringsalade
  • Haggis
  • Möndluggrautur

Een bijzonder gerecht tijdens de feestdagen

Het eerste gerecht dat je in het filmpje ziet is een haring salade, eigenlijk een echte hollandse maaltijd. Daarna zie je Haggis, dit is een Schotse specialiteit en gemaakt van hersens.. brrr, maar wel heel gezond! Tot slot laten ze Möndlaggrautur zien, een rijstpuddig uit Ijsland. Zo hebben ze een heel menu samengesteld met bijzondere gerechten die je waarschijnlijk niet vaak eet.

Alle gerechten zijn bijzonder en heb je, waarschijnlijk, nog niet zo vaak of nooit gegeten. Leuk om een keer te proberen toch? Kerst is de tijd van het jaar om uitgebreid te koken en daarom is dit filmpje dan ook zo toepasselijk.

Wil jij ook een keer iets bijzonders proberen tijdens de kerst? Kijk dan vooral het filmpje hieronder en laat je inspireren door de bijzondere maar gezonde gerechten. Ook kan je op de site van de allerhande kijken voor meer lekkere gerechten, hierbij zitten ook “normalere” dingen!
Veel kookplezier en alvast fijne dagen.
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten