Wie is Jesse van der Velde?

Toen Jesse van der Velde ruim tien jaar geleden begon als Personal Trainer merkte hij al vrij snel dat zijn cliënten weinig resultaat behaalden met calorieën tellen en cardiotraining. Hij ging zich verdiepen in de voedingsleer, volgde diverse (buitenlandse) opleidingen en ontdekte dat er veel eenvoudigere manieren zijn om een gezond gewicht te bereiken en je bovendien gezonder en fitter te voelen.

Jesse’s methode is niet gebonden aan regels en kan daarom ook geen dieet worden genoemd. Zijn aanpak is bovendien heel eenvoudig: stap voor stap voeg je steeds meer gezonde gewoontes aan je voedingspatroon en levensstijl toe. Jesse’s visie is dat je jezelf door de gezonde keuzes die je maakt beter zult gaan voelen, en daardoor zul je de juiste motivatie krijgen om steeds weer nieuwe gezonde gewoontes toe te voegen. En het resultaat mag er wezen: een gezond gewicht, veel meer energie, een goede nachtrust, een stralend lichaam en een gezond libido.

Vanaf april gaat Jesse van der Velde maandelijks voor VivOnline een column en heerlijke recepten schrijven. 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten