Bikiniproof, fit en stralend met de Health & Body Guide

De zomer staat voor de deur met strandvakanties in het vooruitzicht. Het lekkere weer met de heerlijke zon kleedt ons uit. Hoe minder kleren we dragen, hoe meer zorgen we ons maken over hoe we eruitzien. Wil je heel graag bikiniproof zijn voor je zomervakantie, dan heb je de juiste motivatie om snel aan de slag te gaan met je heerlijke lijf. Iedere persoon is mooi, jij dus ook. Maar soms wil je wellicht wat dingen bijschaven om de mooiste versie van jezelf te creëren.
Voedingsdeskundige & Lifestyle en Health coach Asja Tsachigova kan je hierbij helpen!

Health & Body Guide

Special voor jou heb ik het 12 weken online programma Health & Body Guide ontwikkeld. Het programma is gebaseerd op De Levensstijl Methode waarin de methode wordt vertaald naar de praktijk. Geen programma met statische weekmenu’s, maar een compleet, dynamisch programma waarin je je eigen keuzes kan maken, alle recepten in vaste programma’s kan vervangen door je favoriete recepten, boodschappenlijstjes in 1 minuut kan genereren, je bewegings- en ontspanningsprogramma en de grafieken met de resultaten kan volgen en nog veel meer. Je kunt een keuze maken uit het algemene en het vegetarische programma. En last but not least, er is ook een mobiele versie. Dus ook in de supermarkt kun je je boodschappenlijstjes opvragen en de producten afvinken die je in je mandje gooit. Makkelijk en praktisch.

bikiniproof delevensstijlmethode

Wat is De Levensstijl Methode?

De methode verbetert alle processen in het lichaam, zowel het functioneren van al je organen op celniveau als het bereiken en stabiliseren van je ideale gewicht. Het meest unieke is, dat de elasticiteit van je huid bij het verliezen van je gewicht niet achteruitgaat. De overtollige huid trekt vanzelf in, dus gaat niet hangen, ook als je veel gewicht verliest! En je valt alleen op de plekken af waar het nodig is.

Met de volgende stappenplan maak je een krachtige start.

Stappenplan:

 1. Mindset
  Als je aan de slag gaat met je lijf is het creëren van de juiste mindset de eerste en de belangrijke stap. Beschouw het afvallen niet als een zware taak waar je tegenop ziet. Zie dat als een begin van een mooi project waarin je al je aandacht en liefde aan je eigen lichaam gaat schenken. Tijdens het hele project sta jij op nummer 1. Wat staat je te wachten? Een spannende ontdekkingsreis in de wereld van een gezonde levensstijl, lekker en gezond eten en een blij gevoel als je je lijf voelt en ziet veranderen.
 2. Je doel duidelijk voor ogen hebben
  Wil je op een dag de mooiste versie van jezelf in de spiegel zien, houd dan dat beeld permanent op je netvlies tot je dat doel hebt bereikt. Laat geen twijfels toe. Als iemand anders haar of zijn doelen kan bereiken, kan jij dat ook! Als je erin slaagt om de oerkracht van een winnaar in jezelf op te wekken, dan ben je al halverwege op weg naar je doel.
 3. Je doelen omzetten in actie
  Stel je doelen niet uit. Kies de juiste weg en zet je doelen om in actie. Wacht niet langer. Zolang je motivatie sterk blijft, is de kans dat je je doel succesvol bereikt heel groot.

Begin alvast met mijn top 3 tips:

 1. Eet meer groenten en fruit
  Groenten en fruit zijn ideaal als je wil afvallen. Ze zijn vezelrijk en zorgen ervoor dat je spijsvertering en stofwisseling beter werken en je vet daardoor sneller en efficiënter verbrandt. Groenten kun je zowel bij je maaltijd als tussendoor eten. Vers fruit kun je beter tussendoor nemen of ruim voor de maaltijd.
 2. Gebruik een trucje om verleidingen te weerstaan
  Om verleidingen buiten de deur te kunnen weerstaan, draag altijd iets lekkers in je tas wat wel gezond is. Bijvoorbeeld een gezonde reep chocolade zonder kunstmatige en geraffineerde suikers.
 3. Ga slim om met alcohol als je een liefhebber van een glaasje wijn bent
  Drink je glaasje wijn voor het eten en niet meer tijdens het eten. Alcohol leidt tot gisting van je voedsel in je spijsvertering met als gevolg een opgeblazen buik, buikpijn, winderigheid, oprispingen, constipatie, diarree die de voorbode zijn van meer serieuze gezondheidsproblemen. Deze problemen kun je voorkomen door alcohol vlak voor het eten te drinken, tenzij je maagproblemen hebt. Bij maagproblemen kun je alcohol beter helemaal laten staan.

Wil je meer tips, handvatten en een complete aanpak, volg dan het online programma Health & Body Guide. Als je nu of binnen een week start, word je lid van een besloten Facebook groep waarin je naast het complete programma ook nog mijn volledige support en begeleiding er gratis bij krijgt gedurende de eerste 4 weken.

12wekenchallenge

Tekst: Asja Tsachigova voor VivOnline
Voedingsdeskundige & Lifestyle en Health coach

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten