Ingrediënten voor 2 personen

– 1 zakje veldsla
– 6 kleine tom tom tomaten
– 500 g aardbeien
– 1 paprika
– 12 vellen rice wraps
– Sojasaus
– 1 kleine mango
– een snufje cayennepeper

Bereidingswijze

1. Snijd de tomaten in kleine partjes, de paprika in reepjes en de aardbeien in plakjes.
2. Leg één rijstwrap in warm water totdat deze zacht is. Leg op een bord en leg in het midden een klein beetje sla, tomaat, aardbeien en paprika. Vouw de onderkant om de vulling heen, vervolgens de zijkanten naar binnen en rol dan dicht. Doe hetzelfde met de andere wraps.
3. Schil de mango en doe samen met de cayennepeper in de blender totdat je een gladde saus hebt. Gebruik deze en de sojasaus als dip voor de wraps.

Eet smakelijk!

* Je kunt ook wat gekookte rijst of rijstnoedels toevoegen aan de vulling als je wat extra energie nodig hebt.

 

 

Bron: The Green Happiness