MIJN 10 GOUDEN
AFVALREGELS

Struggle jij met je gewicht? Lukt het je niet om die kilo’s kwijt te raken? Wil je heel graag aan de slag maar weet je niet waar je moet beginnen?

Schrijf je in & ontdek GRATIS mijn 10 bewezen afvalregels. Ontvang ze direct per e-mail.

MIJN 10 GOUDEN AFVALREGELS

Wil jij:

  • Een gratis checklist ontvangen met mijn 10 bewezen gouden afvalregels?
  • Je weer energiek & lekker in je vel voelen?
  • Stoppen met crashdiëten?
  • Geen jo-jo effect?

Schrijf je dan in. Je ontvangt direct mijn 10 gouden afvalregels in je e-mail. Ik vertel je de truc van het afvallen op basis van mijn bewezen Viv Methode. Let's do this!

Ik geef je mijn 10 bewezen regels voor een fijn en fit lichaam! Ben je er klaar voor?💃

Ja, ik wil de 10 gouden regels

Over mij

Ik ben Vivian Reijs: moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day(17) en zoontje James (6). Gediplomeerd orthomoleculair / hormoonexpert, biohacker vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie, Spreker en Auteur van de bestsellers “Herstel je hormonen” en “Help, ik val niet af!” (meer dan 40.000 verkocht).


Met mijn bestseller boeken (Help! Ik val niet af & Herstel je Hormonen), eigen supplementenlijn (speciaal voor vrouwen), online trainingen en (bedrijfs)lezingen, help ik duizenden vrouwen weer de leukste versie van zichzelf te worden.


Middels mijn holistische aanpak zoals leefstijl & mindset aanpassingen, de juiste voeding en aanvullende suppletie, help ik vrouwen om onbewuste patronen te doorbreken en praktische biohacks toe te passen.


Alles met als doel dat jij het leven kunt leiden dat je wilt met de energie, het humeur en het lichaam waar je echt gelukkig van wordt!


Deze elementen komen samen in mijn unieke “Viv Methode” om zo zoveel mogelijk vrouwen te kunnen helpen met het verbeteren van de hormonale gezondheid.

Tot slot, wil ik nog even zeggen: Ik ben zelf ook wat kilootjes zwaarder geweest… Ja echt waar! En door me zo te verdiepen in hormonen en mijn leefstijl aan te passen, ben ik de vrouw die ik nu ben: fit en vol energie. En dat gun ik jou ook!

Jij wordt slanker & energieker!

Het gevoel dat je volledig het roer moet omgooien, maakt dat je met bergen tegen afvallen op ziet
of er wellicht niet eens aan wilt beginnen. Maar... Dat is niet waar afvallen bij mij voor staat.

Afvallen is beginnen aan een periode waarbij jij op nummer één komt en je duidelijk een
doel voor ogen hebt. Een doel waarbij je toewerkt naar een gezonde lifestyle, een
voedzaam voedingspatroon en lekker eten. Ik beloof je dat je je zo goed gaat voelen dat je niet meer terug wilt!

Dat is de truc van het afvallen en dat begint bij jezelf.
Met als resultaat: jij wordt slanker & energieker!