Presenteren; het is de angst van veel mensen. Je kunt denken aan het presenteren van een goed idee aan een opdrachtgever of het presenteren van een televisieprogramma, zoals ik zelf geregeld doe. Vaak is een powerpointpresentatie je enige houvast, maar na het volgen van de trainingen van presentatiecoach Arold Langeveld is dit voor jou verleden tijd. Vertrouw op je eigen kwaliteiten en het verhaal dat je te vertellen hebt, is zijn motto. Je kunt pas natuurlijk spreken als je jezelf bent.

Mijn presentatiecoach leidt ieder jaar 14 mensen op in zijn vak. Tijdens een 6 dagen durende opleiding ontwikkel je verschillende technieken om anderen te leren relaxter en boeiender te presenteren. Kijk snel op www.schoolvoorpresentatiecoaching.nl voor alle info. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor de volgende sessie. Dit jaar met o.a. Arie Boomsma als gastdocent!

Zelf vertel ik voor de camera wat ik tijdens zo’n training van Arold heb geleerd. Bekijk het filmpje hier.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten