Lijk het zorgeloze zomergevoel voor jou ook als héél lang geleden? Wij vinden die herfstmaanden altijd in éxtra rap tempo voorbij vliegen.. En nu is Sinterklaas ook al weer in Nederland! Alle pieten doen inmiddels hard hun best om onze cadeaulijstjes te verzamelen en de eerste schoentjes te vullen. Hopelijk zijn onze tips voor schoencadeautjes je niet ontgaan!

We konden niet langer wachten om onze favorieten met je te delen, en dan heb je voldoende tijd om onze beste boekentips even op je in te laten werken. Zo kun je niet alleen inspiratie opdoen voor je moeder, je man, de kids, of je allerliefste buurvrouw, maar geven we je ook de kans om er een op je eigen lijstje te zetten! In december heb je dan zowel gegarandeerd succes met je cadeau voor die ander, als iets waar je zelf blij en gelukkig van wordt!

 

Boekentip 1: Easy Peasy Family

Gemakkelijke thuismaaltijden, ideeën voor de broodtrommel, voedzame snacks, drankjes en traktaties: je vindt ze allemaal in dit boek! Met 100 recepten, praktische tips en veel informatie over eetgedrag is dit hét boek voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd.

Boekentip 2: Heel Holland Bakt

Het nieuwe grote bakboek van Heel Holland Bakt is het boek bij seizoen drie. Voor iedereen die wil nagenieten van de kandidaten en de heerlijke bakrecepten. Een bakboek vol Heel Holland Bakt toppers, technische uitdagingen, spektakelstukken en recepten van de kandidaten en van de winnaar. Bakkers, ovens aan!  

Boekentip 3: Opvoeden in het NU

Opvoeden in het Nu, vol liefde, aandacht en geduld. Dat is wat Susan Stiffelman, samen met Eckhart Tolle, ons leert in haar boek Opvoeden in het Nu, kinderen grootbrengen met rust en aandacht. Want wat willen we dat als ouders allemaal graag, en wat valt het ons soms moeilijk! Van dreinende kleuter tot opstandige puber: iedere leeftijd brengt weer zijn eigen uitdagingen met zich mee. Susan Stiffelman geeft samen met Eckhart Tolle praktische oefeningen om met deze uitdagingen om te gaan.

Boekentip 4: Yo kids, let’s go Paleo

Dit boek bevat vele recepten en suggesties voor ouders die samen met hun kinderen op een relaxte wijze kennis willen maken met paleo. Het geeft ouders een leuke introductie om hun kinderen te vertellen over paleo en te betrekken bij het klaarmaken van de gerechten. Het bijzondere aan dit boek is dat het veel meer biedt dan enkel recepten. Het boek geeft ouders een leuke introductie om hun kinderen te vertellen over paleo. Bij elk gerecht staat wel iets leuks en leerzaams waar kinderen en zelfs ook ouders nog iets van kunnen opsteken!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten