Alleen al het kleurtje ziet er om te smullen uit. Met de juiste ingrediënten maak jij in no-time een gezonde frisse milkshake.

Wat heb je nodig?

* een handje blauwe besjes

* 6 frambozen

* 5 aardbeien

* 1 avocado

* een glas amandelmelk

* 1 eetlepel acaipoeder

Stop alles bij elkaar in de blender, en shaken maar! Door de amandelmelk te blenden, wordt je smoothie extra luchtig en ontstaat er daardoor het idee van een milkshake!

Acai

Wil je meer weten over de magische werking van Acai, afkomstig van de Braziliaanse Acaibes? Acai bevat een hoge concentratie antioxidanten. Antioxidanten staan erom bekend dat ze het verouderingsproces vertragen en de huid jong en gezond houden! Hoewel Acai poeder niet overal makkelijk verkrijgbaar is, bestellen wij hem altijd hier online.

Meer recepten met Acai

Ben je op zoek naar nog meer lekkere recepten met Acai? Probeer dan eens deze heerlijke en fel gekleurde Acai bowl of start je dag gezond met deze lekkere Acai courgettesmoothie!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten