De eerste week van de Celery Juice Challenge is alweer een tijdje terug! Ik vond het een fijne periode! Ik voel mij echt energieker en krijg meer dingen gedaan. Van de week was er zelfs een avond waarop ik om half 12 nog energie voor 10 had. Nu is dit natuurlijk niet elke avond het geval, maar ik voel mij zeker lekkerder in mijn vel.

Ik word erg enthousiast van iedereen die samen met mij de Celery Juice challenge is gestart. Je kunt natuurlijk op ieder gewenst moment beginnen en dat heb ik ook gemerkt uit jullie reacties. Sommige van jullie willen nog beginnen en vroegen mij welk keukenapparaat ik adviseer voor het maken van de Celery Juice. Dit zijn ze:

Celery Juice keukenapparaten

1. Solis Juice Fountain Multi

Dit is de juicer die ik gebruik. Ik vind het een hele fijne juicer. Hij is makkelijk in gebruik en ook makkelijk schoon te maken. De machine perst het maximale aan vocht uit groente en fruit, hierdoor krijg je heel puur sap. Met een glas Celery Juice krijg je dus enorm veel vitaminen en mineralen binnen. Je kunt deze juicer bestellen bij bol.com, voor 399,00 euro. Bestellen kan via deze link.

2. Hurom H100 Verticale slowjuicer

De Hurom H100 is net als de Solis Juice een heel fijn apparaat. Daarnaast is dit een goede optie als je een liefhebber bent van design. De juicer ziet er namelijk heel mooi uit. Door de geavanceerde Squeezing Technology wordt het verlies van de voedingswaarde beperkt tot het minimum. Hier kun je dus ook uitstekend je Celery Juice mee maken. Bestellen kan via deze link, op bol.com. De prijs van deze machine bedraagt 429,00 euro.

3. Princess Juice Extractor

Als je liever niet te veel geld uitgeeft aan een juicer is dit een fijn apparaat. Er zit een sterke motor in dus je kunt er ook harde groenten zoals bieten en wortels in doen. Net zoals de eerder beschreven machines perst deze snel en krachtig. Je kunt natuurlijk altijd eerst een goedkoper apparaat uitproberen en daarna overstappen op een duurdere variant. Het is maar net wat jij fijn vindt. Je kunt deze kopen op bol.com via deze link, voor 67,89 euro.

LEES OOK: Celery Juice Challenge, alles wat je moet weten om te starten.

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten