Een stralende huid met dank aan dit heerlijke gezonde sapje!

Als je huid van binnenuit gestimuleerd wordt door gezonde producten, is hij ook beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Deze zomerse sap van frecious voorziet je van alle energie die je deze zomer nodig hebt!

Frecious zit boordevol gezonde stoffen die een stralende zomerse huid tevoorschijn toveren!

Een sapje tegen huidveroudering

Sommige voeding kan je huid van binnenuit beschermen tegen rimpels en de straling van de zon. Bijna niemand weet dat je behalve je huid van buitenaf te beschermen tegen de UV-straling (doormiddel van cremes met een SPF factor van minimaal 15) je dit ook van binnenuit kan doen. Dit kan doormiddel van bepaalde voedingsstoffen die verwerkt zitten in groente en fruit.

Groenten die goed zijn voor je huid

Antioxidanten beschermen je huid tegen de ‘vrije radicalen’ die ontstaan door ultraviolette straling. Deze ‘vrije radicalen’ zijn schadelijk voor je lichaamscellen en veroorzaken uiteindelijk vroegtijdige huidveroudering. De ingrediënten in dit sapje bevatten enorm veel antioxidanten. Dit zijn voornamelijk lycopeen, betaqcaroteen en vitamine C en E. Deze antioxidanten bevinden zich in groenten zoals rode paprika, granaatappel, rabarber en paksoi. Deze antioxidanten beschermen je huid tegen zonnestralen en herstellen ook de schade aan je huid die door de zon wordt aangericht.

Frecious Slowjuice

Voorzie je huid van genoeg vocht

Naast het drinken van genoeg water op een dag, is het ook mogelijk om vocht uit je voeding te halen, zoals bijvoorbeeld uit watermeloen. Watermeloen bevat namelijk veel elektrolyten en is daarom erg geschikt om je lichaam en daarmee je huid te voorzien van vocht. En laat watermeloen nou net een van de ingrediënten van dit sapje zijn!

Smaak en ingrediënten

De smaak van dit sapje is zwoel en heeft een zomerse zachtheid met een pittig pepertje in de nasmaak. Deze smaak krijgt vorm met behulp van de volgende ingrediënten: Rode puntpaprika, spitskool, rabarber, paksoi, watermeloen, aardbei, granaatappel, banaan en munt cayenne.

Ben je ook benieuwd naar andere lekkere sapjes? Probeer dan bijvoorbeeld deze zomerse watermelon juice!

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten