Als je gezond wil eten behoren patatjes vaak tot het verleden, mits je deze bereid in de airfryer van De’Longhi! Met slecht een eetlepel olijfolie kun je hier de meest heerlijke snacks in bereiden. Je kunt er namelijk ook pizza, risotto en stoofschotels mee maken. Het is dus een lekker efficiënt apparaat wat geschikt is voor meerdere doeleinden.

De keramische multicooker en airfryer heeft het Surround Heating Systeem (SHS), dit is een exclusieve technologie waardoor er twee verschillende weerstanden kunnen worden ingeschakeld. Dit resulteert in geweldige kook resultaten omdat dat warmte gelijkmatig wordt verspreid over de ingrediënten in de machine. Je frietjes worden dus heerlijk mals van binnen en krokant van buiten, ik ben er gek op, en uiteraard zijn mijn kindjes dit ook!

Kortom: een apparaat om op verliefd te worden dus en waar je heel veel smakelijke en plezierige maaltijden mee kunt bereiden. Het is een keramische airfryer dus zonder het giftige teflon (wat je in niet-keramische airfryers wel vaak hebt)! Bereid je eten snel en gemakkelijk met dit apparaat van De’Longhi en bestel deze hier met onze VIV korting. Onze lezers krijgen maar liefst 20% korting op het apparaat, maar daarvoor heb je wel onze unieke code nodig. Hierbij: viv123

airfryer

Bon appetit!

ZIE OOK: Ontgift je darmen in een dag met Vegaqura Q-Start.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten