We weten allemaal dat we moeten sporten. Zo’n 30 minuten per dag, flink je hartslag verhogen wordt aangeraden. Maar veel moeders met kleine kinderen zullen zich soms afvragen, hoe doe ik dat?

Naast de zorg voor de kinderen, werken en een sociaal leven komt bij veel mensen sporten op de laatste plaats. Ik ben net zoals jullie hoor. Ik ben allang blij als ik 1 keer per week op de yogamat sta. Want met een kleintje kom je vaak niet meer aan die uurtjes in de sportschool of yogaschool toe. En daarom is wandelen voor mij DE uitkomst.

Ik ben dol op wandelen

Zo kom ik ook aan de 10.000 stappen per dag. Die bewuste 10.000 die zo gezond zijn. Ik besloot om elke dag minimaal 45 min tot 1 uur met James te wandelen. Hij werd er heel blij van, onze hond Pepper ook, maar vooral ik zelf. Ik voel me eigenlijk fitter dan ooit. Door dagelijks, mijn rondje door de bossen en of het dorp, soms normaal tempo en soms in een snelwandeltempo, voelde ik de zuurstof en energie weer door mijn lichaam stromen. Ik kan nog zo’n moe zijn, toch kan ik wandelen altijd opbrengen. Een hond zorgt ervoor dat je wel moet wandelen, maar kinderen ook. De meeste baby’s en dreumessen vinden niets lekkerder dan in de buitenlucht de wereld verkennen in de wandelwagen.

De juiste wandelwagen is wel een pré

Dus daarom ben ik op zoek gegaan naar een kinderwagen die het wandelen mét baby/dreumes nog makkelijker maakt. Ik startte een zoektocht naar een kinderwagen die mijn plezier in wandelen nog groter zou maken. Gelukkig heb ik deze gevonden en ik deel mijn ontdekking graag met jullie. Ik weet uit ervaring dat het soms lastig is om een goede kinderwagen te kiezen. Dus ik help jullie graag.

De Stokke® Trailz™ kinderwagen is echt perfect voor het vervoeren van je pasgeboren baby! Door de grote luchtbanden en de goede vering ervaar ik geen gehobbel meer onderweg en dat is voor de kleine super comfortabel! Mijn kleine James werd meteen een stuk rustiger toen hij nog zo klein was. En daarbij ervaar ikzelf dat de wagen uitstekend manoeuvreerbaar is en daardoor moeiteloos bestuurbaar.

Zoals bij alle kinderwagens van Stokke, heeft de Stokke® Trailz™ kinderwagen meerdere zit- en ligstanden. Je kunt dan kiezen of je kindje naar jou kijkt of juist de wereld in kijkt. Het wiegje is hooggeplaatst, waardoor je oogcontact kunt maken en je je kindje makkelijk aandacht kan geven.

Zelfs boodschappen doen is een feestje

Ook vind ik boodschappen doen comfortabeler dan ooit. De kinderwagen heeft namelijk een grote waterdichte boodschappenmand, waar HEEL veel in kan. In de supermarkt gebruik ik hem voor de kleine én mijn boodschappen en dat is zelfs comfortabeler dan een boodschappenwagentje.

Ik ben erg blij met de geweldige all-terrain Stokke® Trailz™, want ongeacht het seizoen of de ondergrond, brengt deze kinderwagen ons overal naartoe en dus breng ik vaak wandelend mijn dag door.

Op deze manier blijf ik zonder de sportschool toch fit en energiek. Veel wandelplezier dames.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten