Wil jij graag schone oren en een beter gehoor, maar gebruik je liever geen wattenstaafjes? Dan hebben wij het perfecte product van jou. We hebben er al eens eerder een stuk over geschreven (dat kun je hier lezen), namelijk de earClin earshower. 

earClin earshower

De earClin ear shower is een klein pompje, waar een speciale zeep in zit om je oor schoon te maken. Dit pompje vul je met water en hiermee spuit je je oren schoon. Er wordt aangeraden de earClin om de dag te gebruiken voor een optimaal resultaat. Met het gebruik van een wattenstaafje om je oren schoon te maken, bestaat het gevaar dat je deze te diep in je oor stopt en hiermee je oor aan de binnenkant beschadigd. Met de earClin is dit niet mogelijk. Je kunt deze namelijk niet ver in je oor stoppen en je maakt je oor schoon door te spoelen.

earClin

Gebruik van de earClin

Het beste resultaat bereik je als je de earClin om de dag gebruikt. Het makkelijkst is het om deze onder de douche te gebruiken. Je vult de earClin met water en spuit dit water er in je oor uit. In het pompje zit een zeepreservoir gebouwd wat ongeveer een maand mee gaat. Deze zeep zorgt ervoor dat je oor extra goed schoon gespoeld wordt.

Oorsmeer

Denk je nu, niets voor mij want ik heb niet zoveel last van oorsmeer? Dat kan, maar je hebt niet altijd door wanneer er veel oorsmeer in je oor zit. Als jij bijvoorbeeld vaak oordopjes draagt om muziek te luisteren of met oordopjes in slaapt, heb je al extra aanmaak van oorsmeer. Dit komt omdat het veelvoudig gebruik van dingen in je oren extra oorsmeer produceert. Dit is natuurlijk helemaal niet erg maar kan er wel voor zorgen dat je minder goed hoort.

Beter gehoor

Wanneer je je oren regelmatig spoelt, zul je merken dat je minder oorsmeer in je oren krijgt. Ookal is het misschien maar een klein verschil, toch kan dit er voor zorgen dat je die tv net een tandje zachter zet of dat je collega niet meer scheel kijkt van jou getter. De earClin is er voor kinderen en volwassenen, dus ook de oren van je kindje kun je op deze manier goed schoon houden.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de earClin? Neem dan een kijkje op de website. Goed nieuws, de earClin kost slechts €10,95 en gaat dus een maand mee! Een goede investering als je het mij vraagt.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met earClin.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten