Oooh we’re going to Ibiza, lalala. Het is bijna weer vakantie, ga jij naar Ibiza? Dan is dit boek echt iets voor jou! En het goed nieuws is: je kan het winnen!

Eivissa Food

Dat Ibiza meer is dan een party-eiland weet Kim Lenders als geen ander. Ze komt al haar hele leven op het eiland en weet precies waar je moet zijn voor super verse vis, perfect gegrilde kippetjes en healthy ontbijtjes. In Eivissa Food neemt ze ons mee naar de leukste culinaire adressen van Ibiza. Van een kneuterig tentje met plastic stoelen tot een fantastisch visrestaurant aan zee en een hotspot waar de kannen sangria niet aan te slepen zijn. Van al deze topadressen kreeg Kim de lekkerste recepten.

Recepten

In Eivissa Food vind je recepten uit alle windstreken: van chili-garnalen en artisjokkenchips tot sardientjes-sashimi en boterzachte lamskebab. Maar ook het recept voor bietengazpacho, geroosterde aubergine met tahin en een overheerlijke sinaasappel-amandeltaart. Kortom: een kookboek vol bijzondere adressen, inspirerende gerechten en een handje Ibiza-magie.

Winnen?

Laat ons weten waarom jij dit boek moet winnen (de actie loopt t/m 8 juli)!

 

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten