Laten we eerlijk zijn: Het oog wil ook wat!

Het belangrijkste is natuurlijk dat je een voedzame maaltijd bereidt en eet. Maar als het dan uiteindelijk prachtig op je bordje ligt, smaakt het stiekem nog lekkerder! Begin je dag daarom goed door ook aan je ontbijt de nodige aandacht te besteden. Make your breakfast beautiful!

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke én prachtige ‘Sojayoghurt met gepofte Quinoa, seizoensfruit en honing’? Een feest om naar te kijken en om te eten. Door de gepofte quinoa (dit kun je al gepoft kopen) maak je er een power ontbijt van dat niet alleen glutenvrij is, maar ook trage koolhydraten bevat zodat je bloedsuikerspiegel niet schommelt en je lang energiek blijft.

Bovendien maken blauwe bessen je éxtra beautiful omdat ze veel antioxidanten bevatten. Antioxidanten beschermen ons tegen vrije radicalen, en kunnen zo huidveroudering tegen gaan. Extra genieten van dit onbijtje dus!

Ingrediënten:

  • Soja yoghurt (of kokosyoghurt)
  • Gepofte quinoa
  • Aardbeien
  • Blauwe bessen
  • Honing
  • Munt

Je kunt uiteraard ook voor andere fruit kiezen. Seizoensfruit is altijd een goede optie!

 

Benieuwd hoe je dit mooie ontbijtje bereidt? Check dan het recept op I Love Health. De gepofte quinoa en het recept zijn van het merk NatureCrops. Gepofte quinoa is zowel online als in de bio winkels verkrijgbaar.

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten