Je wilt gezonder leven maar je ziet door de bomen het bos niet meer? De ene zegt dit, de andere dat. En nou weet je helemaal niet meer wat je nou wel of niet kunt eten of wat nou echt gezond is.  En daarom organiseren wij samen met Fletcher hotels ons Health event!

Op 11 december is er weer een Health Event in 1 van de Fletcher hotels. Dit keer in Den Bosch. We hebben er weer veel zin in. En we hopen jou daar natuurlijk te zien.

Na een succesvol event een paar weken geleden in Leidschendam, gaan we er nu nog een keer voor. Erik Alexander Richter is biochemicus en een echte wandelende encyclopedie. Hij zal een lezing geven die veel indruk op je zal maken, want volgens Erik zijn de meeste ziektes omkeerbaar en hij legt je uit wat je zelf kunt doen.  En natuurlijk mag ik jullie mijn “10 gouden regels” vertellen en natuurlijk nog veel meer praktische tips geven over hoe je makkelijk een gezondere leefstijl in een paar stappen kunt toepassen. Het wordt een leerzame en vooral ook een gezellige dag. Met natuurlijk een gezonde lunch en een goed gevulde goodiebag! Wil je meer weten over dit Health event, klik op deze link.

En wij hopen je of jullie te zien de 11e!

Liefs,

Vivian

 

schermafbeelding-2016-12-01-om-19-29-16

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten