Wat eten we vanavond: Lazy Sushi!

Inspiratie nodig voor je gezonde maaltijd vanavond en geen zin om lang in de keuken te staan? Vind je het belangrijk dat je gezin elke dag lekker en gezond eet? We hebben een heerlijk en gezond receptje voor je voor vanavond: Lazy Sushi!

Lassie Zilvervliesrijst 

De Lazy Sushi is naast heel makkelijk te maken ook heel gezond door het gebruik van Lassie Zilvervliesrijst. Deze zilvervlies rijst is nog gezonder door de toevoeging van spelt en quinoa, hierdoor bevat dit gerecht extra veel vezels en eiwitten en geeft het je hele gezin power!

Vivians Rijstadvies

Meer inspiratie nodig voor een heerlijke en gezonde maaltijd? Vivian helpt je met haar Vivians Rijstadvies! In leuke korte filmpjes geeft Vivian gezonde tips voor de dagelijkse maaltijd. Met Vivians Rijstadvies schotel je je gezin elke avond een heerlijke en gezonde maaltijd voor!


Lazy Sushi

Personen: 4

Bereiding: 30 minuten

Ingrediënten

* 600 gram zalm (ook lekker met tonijn, surimi of een mix hiervan)

* 1 komkommer

* 2 avocado’s

*  Zilvervliesrijst of quinoa

* Een pak nori vellen

* Sojasaus

* Wasabi

Bereiding

Kook Zilvervliesrijst of Quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat het goed afkoelen.

Snijd de avocado, komkommer en zalm in blokjes en mix de sojasaus en wasabi tot het een mooi geheel is. Knip de nori vellen in snippers.

Je kan alle ingredienten mixen in een slaschaal en goed mengen of je kiest ervoor eerst de Zilvervliesrijst + Spelt en Quinoa op het bord leggen en dan de toppings erop. Hiermee geef je iedereen de mogelijkheid z’n sushi naar eigen smaak te maken. Wil je het extra leuk maken voor je kinderen? Zet alle bakjes met toppings op tafel en laat ze zelf hun bordje versieren!

Enjoy!

Lassie - Vivians Rijstadvies Gezon de tips & recepten ­ commercial

Tips & recepten

Lassie past perfect binnen een gezonde levensstijl. Met Vivians Rijstadvies krijg je gezonde, handige en natuurlijk heerlijke tips & recepten! Probeer de nieuwe Lassie Zilvervliesrijst + Spelt en Quinoa nu gratis en maak de heerlijke Lazy Sushi!

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten