We hebben iets leuks voor je: een gratis lezing over geluk en succes! Heb jij dromen en doelen die je wilt realiseren? Wil je succesvoller zijn in je werk? Een geweldige relatie met jezelf en anderen? Of verlang je naar een lichaam waar jij je zelfverzekerd en gelukkig in voelt? En wil je leren hoe je dit kunt bereiken? Alex van der Werf en Pieter Schop van Gezond Gelukkig vertellen je er graag alles over tijdens de inspirerende GRATIS lezing Geluk en Succes in Overvloed. Ontdek op een luchtige manier hoe jij jezelf in beweging zet en hoe je beslissingen neemt die positieve effecten hebben op jouw leven. 

Veel mensen hebben grote dromen en verlangens.
De goede voornemens zijn er vaak. De resultaten blijven voor velen echter uit. Om met succes duurzaam resultaat te boeken heb je een concreet plan nodig. Een plan met een ijzersterke strategie, dat je ook daadwerkelijk met veel plezier kunt volhouden.

Het begint met het zetten van de eerste stap.
En dat kun je al doen in één avond. Ontdek hoe jij jezelf weer in beweging zet en hoe je beslissingen kunt nemen die positieve effecten hebben op jouw leven.

Je gaat leren:

  • Wat jouw grootste verlangen is.
  • Hoe je hoofdrolspeler kunt zijn van je eigen leven. Jij staat op nummer 1!
  • Hoe je jouw overtuigingen kunt afstemmen op de doelen die je wilt bereiken
  • Waarom je emotionele gezondheid net zo belangrijk is als je fysieke gezondheid.
  • Hoe je geluk en succes naar je toe trekt.
  • Hoe je korte metten maakt met je obstakels en JA zegt tegen jezelf.

De lezing is GRATIS en krijg je van Vivonline cadeau!

Voor alle informatie kun je naar de site van de mannen van Gezond Gelukkig:

Geluk en Succes in Overvloed.

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten