Benefietavond

Lieve lezeressen. Op 20 februari aanstaande organiseert Cruise Terminal Rotterdam in samenwerking met Plan Nederland de benefietavond: Cycle4Girls Dance Event. Isis van der Wel, oftewel DJ 100% ISIS, is de dj van de avond. Steun dit goede doel en kom een avondje dansen!

Wij van VivOnline vinden het steunen van goede doelen erg belangrijk. In 2014 was Vivian ambassadrice van ‘Free a girl’ en liet zij zich 12 uur lang opsluiten voor de organisatie, die zich inzet tegen kinderprostitutie. Graag brengen wij het project ‘Cycle4girls’ van de organisatie Plan Nederland onder jullie aandacht.

Plan Nederland – Cycle4girls project
Van 20 tot en met 30 maart 2016 vindt de derde editie van Cycle4Girls plaats: een 10-daagse reis waar 25 vrouwen in vier dagen, 300 km zullen fietsen door het noorden van Vietnam.
Hanneke, redactrice bij VivOnline, is een van de deelneemsters. Dit project is opgestart door Plan Nederland: Plan Nederland werkt aan duurzame armoedebestrijding en blijvende verbeteringen in de levensomstandigheden van kinderen, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes. Om mee te kunnen met deze fantastische reis, is het de bedoeling dat iedereen die mee gaat, minimaal 3000 euro ophaalt.

Wie is Hanneke?
Hanneke is 28, woont in Amsterdam en werkt met veel plezier bij Vivian als redactrice. Ze wilt graag naar Vietnam omdat haar hart uitgaat naar alle kansarme meisjes in Vietnam.  De vrijheid, de kansen en de keuzes die wij als vrouwen in Nederland hebben, zijn helemaal niet zo normaal voor heel veel meisjes. Daarom is het fantastisch als deze meisjes meer kansen krijgen. Laten we deze meisjes een steuntje in de rug geven, samen met uw hulp!

Actieplan! Kom dansen voor het goede doel!
Op 20 februari aanstaande organiseert Cruise Terminal Rotterdam in samenwerking met Plan Nederland het dansevenement: Cycle4Girls Dance Event. Isis van der Wel, oftewel DJ 100% ISIS, is de dj van de avond. Steun dit goede doel en kom een avondje dansen! Tickets zijn maar 15 euro per stuk.

Koop hier je ticket!

Liever op een andere manier een bijdrage leveren?
Het zou geweldig zijn als iedereen die graag haar steentje bijdraagt, een klein bedrag over wil maken op de volgende site: Vietnam donatie pagina van Hanneke

Ontzettend veel dank namens de hele redactie!

moi

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten