Viv’s levensles:

‘Leer je eigen lichaam goed kennen en houd rekening met het effect van voedingsstoffen op je lichaam!’

Disbalans in je hormoonstelsel

Een disbalans in het hormoonstelsel heeft een zeer grote en directe invloed op je gezondheid. Veel mensen staan hier niet bij stil en volgen de ene na de andere dieethype als ze gewicht willen verliezen. Elk boek, supplement, product of systeem belooft je ultieme gezondheid! Maar diëten leveren nooit op wat ze beloven. Ze houden namelijk geen rekening met je hormonen. Ik snap dat je helemaal in de war raakt van alle tegenstrijdige verhalen over wat gezonde voeding zou zijn.

Overgewicht

Overgewicht wordt veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans. Deze disbalans ontstaat door slechte eetgewoonten, verkeerde voeding, slaapgebrek, weinig beweging en stress. Met de juiste adviezen kun je op een natuurlijke wijze de balans weer terug brengen. De kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon en komen ook niet meer terug! Klinkt dit niet geweldig? Welcome happy and healthy lifestyle! De Trainer Hormoonfactor is een groot succes! De opleiding is in  samenwerking met Sonnevelt Opleidingen te volgen.

Viv heeft me overtuigd


Begin 2011 kreeg ik een ongeluk (ik klapte met mijn hoofd op een betonnen rand met alle gevolgen van dien). In de periode daarna ben ik heel veel gaan lezen over wat voor invloed hormonen en voeding hebben op het menselijk lichaam. Ik zocht ontzettend veel informatie om zo goed mogelijk voor mijn lichaam te zorgen. Hoe meer ik las, hoe enthousiaster en interessanter ik het allemaal begon te vinden. Afgelopen zomer ontmoette ik Vivian Reijs. Ik was al bekend met haar website vanaf dag 1! In de afgelopen 3 jaar heb ik me verdiept in alles wat maar met food, body, mind en beauty te maken had. Na een leuke meeting begon ik als vrijwillig redactielid te schrijven en te fotograferen voor VivOnline.

Inspireren

Ik vind het geweldig om op deze manier mensen te inspireren naar een healthy lifestyle! Mijn interesses naar gezondheid en het hormoonstelsel voor een happy and healthy lifestyle zijn enorm gegroeid de afgelopen jaren. Daarom heb ik besloten de opleiding Hormoonfactor van Ralph Moorman in 2015 te gaan volgen. Ik kan niet wachten en heb er ontzettend veel zin in! Naast Trainer Hormoonfactor biedt Sonnevelt Opleidingen nog 22 andere opleidingen aan op het gebied van een gezonde levensstijl.

 

Tekst: Suzanne van Laar

 

Ir. Ralph Moorman studeerde levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit en is een gecertificeerde gezondheidscoach. Inmiddels heeft hij ook al een aantal boeken op zijn naam staan. In De hormoonfactor biedt hij niet het zoveelste crashdieet, maar verantwoorde adviezen gebaseerd op degelijke wetenschap, onderbouwde aannames, praktijkervaring en logica.

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten