We kennen allemaal de detoxkuren waarbij we een week lang (of langer) niks mogen eten. Deze kuren kunnen effectief zijn maar ze kunnen ook zwaar zijn en ze zijn zelfs soms niet al te best voor je hormonen. Vegaqura Q-Start is een ontgiftingskuur van slechts 1 dag. Je reinigt je darmen en maakt ze vrij van onverteerd eten en schadelijke toxines.

Vegaqura Q-Start

Wij gingen op onderzoek uit! Want schone darmen zijn immers de start van een betere gezondheid en een vitaler gevoel. Een doos Vegaqura Q-Start bevat 10 sachets enzympoeder, 2 sachets probiotica en twee flesjes met enzymvloeistof. Dit is alles wat je gedurende deze dag tot je neemt. Je hoeft niet bang te zijn dat je trek gaat krijgen, de sachets zorgen voor een verzadigd gevoel. En als bonus is het heerlijk om eens niet te hoeven nadenken over eten en in de keuken te hoeven staan.

Onze ervaring

Het reinigen van je darmen kent vele voordelen, zoals: het verwijderen van voedselresten uit de darmen, de dunne darm reinigen en je stukken beter laten voelen! Dus hier wilden wij uiteraard een dag voor nemen. Het is aan te raden om de detox te doen op een dag waarop er niet al te veel op de agenda staat. Je weet immers nooit hoe je je zal voelen en in dat geval wil je liever een ietwat rustiger schema hebben. Op de dag van de detox is dus alleen de inhoud van het pakket jouw vorm van ‘voeding’. Je drankjes staan dus gelijk aan wat je normaalgesproken op een dag eet. De drankjes zijn goed te doen, dus daar hoef je je alvast geen zorgen over te maken! Ze smaken licht zoet en aangenaam. De dag van de detox verliep volgens plan. Het was lekker om eens een keertje niet bezig te zijn met ‘eten’ en tevens te weten dat we gezond bezig waren voor onze darmen. En het idee dat je de volgende dag wel gewoon mag eten maakt het natuurlijk ook stukken gemakkelijker.

De dag na de detox voelde heerlijk aan. Het opgeblazen gevoel was verdwenen en mentaal bleek dit ook echt een verademing te zijn. Het was alsof er een soort van mist (brain fog) verdween. Dit kan heel goed het effect zijn van de detox! Uiteraard zijn niet alle gezondheidskwalen als sneeuw voor de zon verdwenen maar deze detox kan de weg vrij banen voor een hele gezonde start. En dat is natuurlijk altijd een goed idee! Wij zijn te spreken over deze detox. De lengte van de detox is zeer plezierig en de resultaten voelen heel fijn aan. Een dubbele bonus als je het ons vraagt ;). Wil jij deze darm detox zelf ook uitproberen? Neem dan een kijkje op de website van Qaqao.

Extra: het is natuurlijk niet heel erg aantrekkelijk om over ontlasting te praten, maar we kunnen je garanderen dat je ontlasting er de volgende dag anders uit zal zien. Je ziet daadwerkelijk dat er meer vuiligheid is vrijgekomen. Een ander opmerkelijk feit is dat je de volgende dag een kg lichter bent (geen grap!). Uiteraard verschilt dit per persoon, maar het is wel een opvallend fijn feitje!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten