Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk weten ben ik de auteur van 3 boeken ‘Gezonder met Viv’, Jouw persoonlijke cyclusplanner en ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’. En daarnaast ben ik ook weer bezig met nieuwe projecten, maar die laten nog heel eventjes op zich wachten. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik andere boeken ook leuk en leerzaam vindt, dit zijn enkele voorbeelden hiervan.

Deze boeken lees je lekker weg op een koude regenachtige dag of gedurende quarantaine. 

Ikigai

Ikigai betekent eigenlijk ‘reden van bestaan’. Waar kom jij ‘s ochtends je bed voor uit, wat is je passie, ofwel: wat is jouw ikigai? Ontdek in dit boek de geheimen voor een lang, tevreden en gezond leven, zoals de inwoners van Okinawa het leiden. Leer hoe je honderd jaar in topvorm kunt leven. Het boek zal je niet vervelen. Voor slechts 15,99 euro koop je het boek via deze link

Fokking druk

De titel zegt eigenlijk al voldoende. Dit is het boek voor iedereen met een volle agenda en een vol hoofd. Want tegenwoordig is druk zijn de nieuwe standaard en dat is eigenlijk verre van gezond. De burn-outs stijgen met de dag en dat is iets wat we niet moeten onderschatten. Leef je leven plezieriger en lees het boek Fokking druk. Je koopt het boek voor 15,99 euro via deze link

OOK LEUK: geen zin om te lezen? Maar doe je liever een online programma? Ik heb er een voor je gemaakt waar jij en je hormonen erg blij van worden!

Gewrichten en voeding

Stille ontstekingen, veroudering en een ontregeling van de stofwisseling gaan hand in hand. Veel mensen hebben last van chronische ontstekingen en gewrichtsziekten. Dit boek geeft je waardevolle inzichten en biedt hulp. Je leert over voeding en supplementen die wellicht een uitkomst zijn voor je klachten. Je koop het boek via deze link, voor maar liefst 27,95 euro.

LEEF!

Dit boek is vrij heftig maar het laat je stilstaan bij het leven. Laura Maaskant is nog maar 15 jaar oud als ze hoort dat zij kanker heeft. In ‘Leef’ beschrijft Laura wat haar ziekte haar heeft gekost maar vooral: de mogelijkheid om te genieten van de tijd die haar nog rest, en elke dag intens te beleven. Het is een boek waar je kippenvel van krijgt.. Je koopt het boek voor 35,99 euro via deze link.

Slaap!

Dit boek is voor alle mama’s die net als ik wat extra slaap kunnen gebruiken. Het is een fijne slaapgids geschreven door kinderslaap coach Susanne Willekes. Susanne richt zich op unieke situaties en behandelt ieder kind met zijn of haar slaappatroon anders. No size fits all. Ze geeft je een mooie indicatie voor routes die je kunt bewandelen met jouw kindje. Koop het boek voor 19,99 via deze link.

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten