Zwaar gehad? versneld herstel gegarandeerd met deze krachtige health boost!

Een compleet gereedschapskistje voor reparatie

Deze juice van Frecious is een hele bijzondere, het is namelijk een sap welke je helpt te herstellen. In de breedste zin van het woord. Heb je bijvoorbeeld een (halve) marathon gelopen, of ben je ziek aan het worden – of geweest, dan is dit ‘your man’. Maar ook als je huid een beetje moeilijk doet na een weekje patat of als je met een zwaar hoofd wakker wordt na een goed avondje uit 😉

Unieke juice

Heb je wel eens gehoord van het eten van avocadopitten? Ze hebben een heilzame werking en bevatten extreem veel antioxidanten. Normaal gooi je al dat gezonds in de prullenbak, want zo’n pit eet je niet zo makkelijk weg. Daar komt onze slowjuicer to the rescue. Deze juice is echt heel bijzonder, het is de enige die geslowjuicde avocadopit bevat!

Elixer aan reparatiestofjes

Deze juice is volledig op elkaar afgestemd qua ingrediënten. Alles om ervoor te zorgen dat je snel weer fit en vrolijk in je vel zit. Het werkt doordat schadelijke processen onschadelijk gemaakt worden en doordat je lichaam gelijk ook geholpen wordt om bestaande afvalstoffen zo snel mogelijk af te voeren.

De kalium in peer is bijvoorbeeld heel belangrijk voor je gemoedstoestand en het herstel van je spieren. Zware inspanningen, medicijngebruik en alcohol ‘verbruiken’ kalium. Kurkuma staat bekend om zijn ontstekingsremmende activiteit en werkt, net als mariadistel, ondersteunend op de lever om afvalstoffen af te voeren.

Acerolabes is een van de allergezondste fruitsoorten ter wereld. Dit komt onder andere doordat het torenhoge gehaltes van vitamine C bevat. Daarnaast bevat het nog een krachtige antioxidant, bètacaroteen. Citroen heeft een stimulerende werking op de stofwisseling, hierdoor kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd en herstel je sneller.

Broccolikiemen hebben grote hoeveelheden enzymen en antioxidanten door het ontspruiten. Ze zitten vol krachtige reparatiestoffen die een beschermende werking hebben. Ze gaan zo ook veroudering tegen. Hennepzaadolie bevat essentiële vetzuren die helpen voor een mooie huid en haren. Zo voel je je van binnen beter en straal je van buiten!

Frecious Slowjuice

Gebruiksaanwijzing

  • Na een drankje (teveel ;):

    Vlak voor t slapen gaan eerst 2 grote glazen water drinken en dan de Recover drinken.

  • Na een zware training:

    Binnen een half uur na je activiteit bovenstaande volgen.

  • Bij ziekte, ontstekingen en herstel:

    Je dag beginnen met bovenstaand protocol.

Ben je ook benieuwd naar andere lekkere sapjes? Probeer dan bijvoorbeeld deze zomerse watermelon juice!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten