Van de week schreef ik al een kort verslag van mijn boek lancering en vertelde ik jullie wat voor fijne, dankbare en liefdevolle dag ik heb gehad. Dit kun je hier lezen. Maar natuurlijk kan een photo diary niet achterblijven, daarom vandaag een uitgebreid verslag aan de hand van foto’s. Kijk je mee?

Boeklancering ‘Gezonder met Viv’

Afgelopen week was het eindelijk zo ver, na lang en hard werken kwam mijn boek ‘Gezonder met Viv’ uit. Dit heb ik gevierd met een ontbijt waarbij ik collega’s en dierbare personen om mij heen had uitgenodigd. Mijn knappe lieve Day natuurlijk, de liefde van mijn leven Dirk, maar ook mijn lieve collega’s van de tv onder andere: Quinty Trustfull, Froukje de Both en Leontine Borsato, maar nog veeel meer.

Een fotoverslag van deze bijzondere dag

Maar zonder jullie (trouwe Vivonline lezeressen) was dit boek er nooit gekomen en daarom wil ik jullie heel erg bedanken! En aan de hand van foto’s van mijn boeklancering laten meegenieten van de mooie dag. Kijk je mee?

Fotoverslag van mijn boeklancering
Het ontbijt begon om 09.30 ‘s ochtends, maar voordat dit begon ging ik nog even met mijn lieve en knappe Day op de foto.

Langzaam aan druppelden de genodigden binnen

Fotoverslag van mijn boeklancering
Quinty en Moïse Trustfull
Fotoverslag van mijn boeklancering
Leontine en Jada Borsato
Fotoverslag van mijn boeklancering
Jet van Nieuwkerk
fotoverslag boeklancering
Froukje de Both met dochtertje Emma
Fotoverslag van mijn boeklancering
Natuurlijk mijn allerliefste schat Dirk

Nadat iedereen aan tafel was gaan zitten om te genieten van het ontbijt was het eerst nog tijd om te speechen.

Fotoverslag van mijn boeklancering
Eerst was er een kleine welkomsttoespraak vanuit de uitgeverij.
Fotoverslag van mijn boeklancering
Hierna de lieve, mooie en warme woorden van Lieke van Lexmond
Natuurlijk wilde ik zelf ook nog wat zeggen 😉

 

Fotoverslag van mijn boeklancering
Zo dankbaar voor de mooie en warme woorden van Lieke 
Fotoverslag van mijn boeklancering
Daarom kreeg zij ook het eerste exemplaar van mijn boek ‘Gezonder met Viv’

Niet te vergeten: Instagram

Ook op Instagram werden er veel lieve en leuke foto’s met teksten gedeeld. Deze wil ik jullie natuurlijk niet onthouden en zet ik daarom hieronder nog even op een rijtje:

Instagram fotoverslag boeklancering
De lieve en leuke meiden van Holistik
Instagram fotoverslag boeklancering
Mijn maatje van ‘Het Perfecte Plaatje’ Monique Smit
Instagram fotoverslag boeklancering
Natuurlijk de leukste uitgeverij van Nederland: Kosmos
Instagram fotoverslag boeklancering
Mijn lieve en talentvolle nichtje Alexia, zij heeft alle foto’s in mijn boek gemaakt
Instagram fotoverslag boeklancering
Super lieve woorden in de Insta Stories van Leontine
Instagram fotoverslag boeklancering
En een leuke foto van Froukje, haar dochtertje Emma, mijn lieve Day en mijzelf

Gezonder met Viv

Ik hoop dat ik je een goed beeld heb kunnen geven van de boeklancering en dat je het leuk vond om mee te kijken. Heb jij mijn boek Gezonder met Viv al in huis? Je kunt mijn boek in alle winkels kopen; Bruna, AH, Libris, Bol.com, of via deze link. Ik beloof dat als je mijn boek koopt, je gegarandeerd Gezonder, Blijer en Slanker wordt.

Laat je mij weten wat je van mijn boek vindt?

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten