Vivian deed een interview voor Anna van Toor. Benieuwd wat ze allemaal bespraken? Lees dan snel verder! 

Als klein meisje groeide Vivian op in een echt ondernemersgezin. Een modenest. ‘Mijn eerste baantjes waren allemaal in de winkel. Van hangers verzamelen tot achter de kassa staan.’ Het was voor haar dan ook een logische stap om voor een modeopleiding te kiezen: TMO Fashion Business School. Daarna volgde ze een theateropleiding en rolde zo de televisiewereld in.

Vivian & Mode

‘Met mode kan je heel duidelijk neerzetten wie je bent óf wie je wilt zijn. In welk vak dan ook. Kleding geeft je energie en zelfvertrouwen.’ Haar eigen stijl beschrijft ze als een mix tussen chic en sportief. Ze is dol op jurkjes en rokjes. ‘Nu ik bijna 40 jaar ben, merk ik dat ik iets klassieker mooi vind en kies ik meer voor duurzaam. Mooie kwaliteit basics. Vroeger kocht ik iedere week een nieuw truitje.’

Vivian & Healthy lifestyle

Vanaf haar 18e is ze al bezig met voeding. ‘Ik heb echt aan den lijve ondervonden dat slecht eten je veel minder energie geeft. Ik at bakken met suiker. Had kringen onder m’n ogen en sliep slecht.’ Met behulp van een dieet viel ze veel af en merkte dat gezond leven veel meer energie geeft. Nu wil ze heel graag mensen overtuigen dat gezond eten leuk kan zijn. Haar ultieme tip? Verdubbel de hoeveelheid groente die je eet en de andere stapjes volgen vanzelf. Door de vezels, vitamines en mineralen heb je veel minder behoefte om andere dingen te eten. Je gaat je daadwerkelijk beter en energieker voelen. ‘Ik eet best weleens een stuk chocolade of drink een wijntje, maar de basis is altijd gezond.

Vivian & de Brikbike by Anna

Vivian Reijs was de gelukkige die als eerste een rondje op de Brikbike by Anna mocht fietsen. Ze is erg enthousiast. ‘Wit voor een fiets vind ik een fantastische keuze. Dát maakt hem vrouwelijk en modern. Verder vind ik de materiaalmixen, zoals messing en kurk, erg stijlvol.’ Naast de luxe uitstraling is de fiets ook praktisch. ‘Hier kan ik mee naar de markt om verse groenten te halen.’

Waarom ze iedere Nederlandse vrouw deze modieuze fiets aanraadt? ‘Ik vergelijk het met een nieuwe sportoutfit. Als je een leuk sportsetje hebt, ga je sneller en met meer plezier sporten. Als je een echte designer fiets hebt, pak je sneller de fiets. En dat is gezond!’ Daar komt Vivians healthy mind weer naar boven. Wij zijn het met haar eens.

Wil jij ook zo’n mooie fiets? Kijk dan op Anna.nl en wie weet heb jij binnenkort ook zo’n mooie fiets! 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten