Koekhappen the healthy way! In het kader van de Fairtrade week organiseert Plus een recordpoging fruithappen voor kids. Op a.s. woensdag 28 oktober om 14:30 uur zullen zoveel mogelijk kinderen tussen de vier maanden en vier jaar gelijk een bananenfruithapje eten. Een recordpoging wordt zo wel heel gezond!

Ben jij op woensdag 28 oktober vrij? Kom dan om 14.30 uur naar Plus van Den Brom in Huizen en doe samen mee aan dit gezonde event. De middag wordt afgetrapt met een fruitworkshop door Vivian. Hierna zal om 15:35 uur iedereen starten met fruithappen.

Winnen
Wil je dat jouw kind het nieuwe Fairtrade gezicht van Plus wordt? Kom dan naar de recordpoging fruithappen en laat jouw kind fruitig op de foto zetten. Uit alle kinderen wordt hét Plus Fairtrade gezicht gekozen. Met als beloning: een jaar lang gratis bananen.

Ben jij er ook bij woensdag 28 oktober om 14:30 uur? Meld je dan nu hier aan. Tot woensdag!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten