Er zijn boeken vol geschreven over paddenstoelen, wild en vergeten groenten. Maar over bonen – waarvan we veel meer eten dan van al deze producten bij elkaar – zijn nauwelijks ‘kookboeken verschenen. Tijd om dit recht zetten!

Bonen

Vergeten groenten? Alleen de boon mag zich op zo’n predicaat beroepen. vindt Herman. En als leverancier van heilzame voedingsstoffen is de boon gelijkwaardig aan de peperdure superfoods die tegenwoordig overal opduiken. Bonen bewijzen dat gezond eten geen rib uit je lijf hoeft te kosten en ook heel lekker kan zijn. Dit boek geeft bladzijde na bladzijde een originele draai aan het koken met bonen. Laat je inspireren door de verhalen en recepten.

Winnen

Wij mogen Herman over bonen weggeven, wil jij een exemplaar winnen? Stuur een mail naar info@vivonline met welke bonen jij graag een keertje wilt koken en wie weet heb jij binnenkort een exemplaar in je brievenbus liggen!

 

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten