Bijna iedereen weet dat zonlicht goed is voor de aanmaak van vitamine D3. Maar wist je ook dat vitamine D3 zelfs kan helpen bij depressieve gevoelens. Ben jij ook zo benieuwd hoe dit allemaal zit? Lees dan snel verder!

Depressie
Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat er een verband is tussen vitamine D3 en humeur. Nou hebben we allemaal wel eens een slechte bui, maar als je langdurig een lusteloos gevoel hebt en moe en prikkelbaar bent, zou je last kunnen hebben van een depressie. En vitamine D3 kan je hier dus bij helpen!

Volgens dit onderzoek blijkt dat mensen met een lager vitamine D3 gehalte maar liefst tot 11 keer meer kans hebben op depressies dan mensen met een gezond vitamine D-gehalte.

Boost je immuunsysteem
Maar naast het voorkomen van depressie helpt vitamine D3 ook bij het versterken van je immuunsysteem met allerlei positieve gevolgen van dien! Een te krachtige of juist te zwakke reactie van het immuunsysteem kan ontstekingen veroorzaken. Vitamine D3 zorgt er voor dat het immuunsysteem altijd de juiste reactie geeft.

Let the sun shine!
En wat is er heerlijker dan al deze voordelen van vitamine D3 te kunnen halen uit de warme stralen van het zomerzonnetje? Vitamine D3 is niet alleen een vitamine, maar het is ook een prohormoon dat bestaande hormonen ondersteund en de productie van hormonen stimuleert.

Kortom, lekker genieten van de heerlijke zon! En mocht de zon zich toch wat minder laten zien, kan je altijd je vitamine D-gehalte aanvullen met een supplement!

Woman Supplements by Vivian:
Onze gloednieuwe Basic en Deluxe Gift Boxen bevat o.a. Vitamine D3, K2 en magnesium. Verpakt in een heerlijke roze cadeaubox. De pakketten bestaan uit een Lipsomale Multi, Vit D3, K2 & Magnesium, Vitamine C en de Imuunbooster (bij de Deluxe Box). Een heerlijk pakket om je weerstand te optimaliseren. 

Alles over de boxen vind je op deze pagina

Bron: Naturalnews.com

Tekst: Ms. Jules