Super fijne tip; niet alles hoeft altijd biologisch.

In het verbouwen van groenten en fruit zit nog een aardig verschil. Hieronder tips over wat wél bio en wat hoeft niet per se. Dit kan je een hoop tijd en geld besparen!

Het liefst biologisch

  1. selderij
  2. perziken
  3. aardbeien
  4. appels
  5. binnenlandse bosbessen
  6. nectarines
  7. zoete paprika
  8. spinazie & boerenkool
  9. kersen
  10. aardappelen
  11. geïmporteerde druiven
  12. sla

Hoeft niet per se biologisch

  1. uien
  2. avocado’s
  3. suikermaïs
  4. ananassen
  5. mango’s
  6. zoete erwten
  7. asperges
  8. kiwi
  9. kool
  10. aubergine
  11. kantaloepa
  12. watermeloen
  13. grapefruit
  14. zoete aardappelen
  15. zoete uien

Bron: Kris Carr