Amsterdam is een nieuwe hotspot rijker: Lotti’s Bar & Grill in The Hoxton hotel.

Lotti’s

Lotti’s is een cafe, bar en grill restaurant aan de Herengracht in het centrum van Amsterdam. Bij Lotti’s kan je heerlijk ontbijten op die luie zondag, geniet hier van eitjes met avocado en heerlijke koffie. Naast lekker is het ook nog eens heel betaalbaar. Wil je met vrienden uitgebreid tafelen of gewoon even snel een koffietje doen? Alles kan hier en het zit ook nog eens super centraal, om de hoek bij de Negen Straatjes aan de Herengracht.

Hoxton

Lotti’s serveert seizoensgebonden Italiaanse gerechten met een Nederlands tintje: vlees en vis van de grill en allerlei lekkere hapjes. Het restaurant heeft een open keuken en een ruimte voor een private dinner: The Appartement. Er hangt een heerlijke ontspannen sfeer in het Hoxton, hier kan je heerlijk hangen op de chesterfield banken of tafelen aan de ronde tafels.

Zalm & groenten

Genoeg verantwoorde keuze’s op het menu bij Lotti’s, wij gingen voor een heerlijk stuk zalm met allerlei groente erbij. En wat een leuke en lieve bediening, met liefde vertellen ze je alles over het menu en het restaurant. Hou de site van Lotti’s in de gaten want er wordt van alles georganiseerd!

 

Lotti’s

Herengracht 255

Amsterdam

 

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten