19 augustus start SAIL 2015 in Amsterdam waar L‘invité le Restaurant een pop-up restaurant opent op de Jan Schaeferbrug.
SAIL
Elke vijf jaar wordt het middelste gedeelte van de Jan Schaeferbrug verwijderd om zo de schepen toegang te geven tot de IJhaven, het nautisch hart van SAIL. Vanaf de overgebleven delen van de brug heb je een fantastisch uitzicht op alle schepen. Hier wordt de pop-up van L’invité le Restaurant geopend met plek voor 500 gasten die daar kunnen genieten van de gerechten van Berend Sallows. Sallows is momenteel chef bij L‘invité aan de Bloemgracht en bekend van zijn kookkunsten bij verschillende restaurants zoals Ciel Blue, Ron Blaauw en Chapeau, een echte vakman dus!
Duurzame ingrediënten
De gerechten zijn Franse klassiekers met een moderne twist. Sallows maakt gerechten die 100 procent ambachtelijk zijn en werkt uitsluitend met duurzaam geproduceerde ingrediënten van goede kwaliteit, bij voorkeur biologisch en altijd rekening houdend met het seizoen, daar worden wij blij van! Op de menukaart van L‘invité le Restaurant staan onder andere zijn signature gerechten als Steak Tartare met mosterd mousse, kwartel ei en krokante rode biet en schol met gerookte paling, venkel, groene appel en yuzu.
Een prachtige plek om te genieten van een heerlijk diner! Wil je erbij zijn? Klik hier om kaarten te bestellen!
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
8 januari 2019
Wat heeft je schildklier met je mondgezondheid te maken?
3 september 2018
Groente uit de zee is gezond! Maar waarom?
2 juli 2014
Aan het infuus
16 december 2019
Gezonde lunches voor de kindjes om mee naar school te nemen
14 april 2019
Dit is hoeveel avocado je op een dag ‘mag’ eten
13 maart 2017
Wat moet je weten over biologisch eten?
21 maart 2019
Wat is gezonder: volle of magere yoghurt?
29 augustus 2016
De mond als spiegel van de gezondheid
11 december 2018
We like de 100% natuurlijk thee van Tastea
11 januari 2019
Wat kan je het best eten na het sporten?
30 maart 2019
Heerlijke en makkelijke ontbijt tip: overnight oats
28 januari 2017
Gratis kaarten voor De Gezondheidsbeurs
18 april 2017
Dit staat er in mijn koelkast
7 december 2018
Gezonde snack voor bij de borrel
23 juli 2017
VEGAN RISOTTO MET SPINAZIE EN CHAMPIGNONS
18 juli 2015
Wortel-kokos balletjes
20 april 2016
Hoe kun je sporten hygiënisch houden?
24 februari 2020
7 verrassende manieren om een schimmelinfectie te voorkomen
10 september 2018
Dit is waarom CBD olie zo goed voor je is!
24 juli 2019
Zijn ‘superfoods’ echt zo gezond?
2 februari 2022
Moe, sneller ziek en snak je naar zon? Neem vitamine D!
26 maart 2016
6 tips om hardlopen leuk te vinden
30 juni 2018
Grappige weetjes over gewicht verliezen
4 november 2018
Zo hou je de liefde levendig!
28 juni 2018
Artisjok, geweldig voor de lever
11 maart 2019
Wij zijn niet echt fan van soja en dit is waarom!
8 augustus 2019
7 fouten die je waarschijnlijk maakt na het trainen
9 november 2014
Herfstige salade
9 februari 2017
Adelina –
Vriendelijk en behulpzaam, website is voorzien van duidelijke informatie
Anoniem –
Marcelka Kraan –
Claudia M. –
Snel, positief, alles top!
Mariette –