19 augustus start SAIL 2015 in Amsterdam waar L‘invité le Restaurant een pop-up restaurant opent op de Jan Schaeferbrug.
SAIL
Elke vijf jaar wordt het middelste gedeelte van de Jan Schaeferbrug verwijderd om zo de schepen toegang te geven tot de IJhaven, het nautisch hart van SAIL. Vanaf de overgebleven delen van de brug heb je een fantastisch uitzicht op alle schepen. Hier wordt de pop-up van L’invité le Restaurant geopend met plek voor 500 gasten die daar kunnen genieten van de gerechten van Berend Sallows. Sallows is momenteel chef bij L‘invité aan de Bloemgracht en bekend van zijn kookkunsten bij verschillende restaurants zoals Ciel Blue, Ron Blaauw en Chapeau, een echte vakman dus!
Duurzame ingrediënten
De gerechten zijn Franse klassiekers met een moderne twist. Sallows maakt gerechten die 100 procent ambachtelijk zijn en werkt uitsluitend met duurzaam geproduceerde ingrediënten van goede kwaliteit, bij voorkeur biologisch en altijd rekening houdend met het seizoen, daar worden wij blij van! Op de menukaart van L‘invité le Restaurant staan onder andere zijn signature gerechten als Steak Tartare met mosterd mousse, kwartel ei en krokante rode biet en schol met gerookte paling, venkel, groene appel en yuzu.
Een prachtige plek om te genieten van een heerlijk diner! Wil je erbij zijn? Klik hier om kaarten te bestellen!
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
13 augustus 2015
Laat je negatieve gedachten los!
1 juli 2018
5 Tips om de week gezond door te komen!
10 september 2016
DE SELFMADE SPORTCOACH: HOE KRIJG IK MEZELF DE GYM IN?
4 november 2015
Viv eet mee #11: Bananenbrood
22 mei 2015
Gezocht: kandidaten voor nieuw programma
17 september 2017
Glutenvrije sobanoedels met heel veel groente
20 maart 2018
6 eyeopeners over gezondheid
5 december 2015
Overheerlijke glutenvrije appeltaart!
23 december 2018
Als voeding je vijand is…
22 januari 2019
Ben je moe, niet lekker, niet blij? Wij hebben tips voor je!
9 juni 2015
Gezonde ijsjes
13 april 2017
Voor bij de paasbrunch: Rauwe zalm met lompviseitjes
7 juli 2014
Eerste eetdagboek review
31 januari 2019
Plantaardige melk: welke is het gezondst?
16 december 2019
Gezonde lunches voor de kindjes om mee naar school te nemen
13 juli 2018
Fix (eerst) de basis
11 januari 2017
Gezond eten op je werk lastig? Niet met deze tips!
25 augustus 2015
Viv eet mee zoekt kandidaten
3 februari 2017
DE GROOTSTE VOORDELEN VAN MATCHA THEE
2 september 2017
Snel ontbijtje voor morgenochtend?
29 december 2019
8 redenen waarom koud afdouchen super gezond is
4 juni 2015
Zonnige Chia punch
14 mei 2017
Last van paradontitis? Dit is de oplossing!
8 oktober 2015
Bredemeijer Bloggersevent
30 oktober 2018
Mindful zwanger zijn
15 augustus 2016
HEALTH Q&A: MARION PAUW
23 december 2020
Dit is de chocoladecake waar je hormonen blij van worden!
26 maart 2019
Een lang en vooral goed huwelijk, hoe doe je dat?
28 juni 2018
Artisjok, geweldig voor de lever
14 april 2014
Tip van Viv: Smoothie boek
19 maart 2016
Kleurrijk eten met kinderen
24 mei 2018
Vegan hotspots in Como (Italië)
18 juli 2015
Wortel-kokos balletjes
14 februari 2018
Adelina –
Vriendelijk en behulpzaam, website is voorzien van duidelijke informatie
Anoniem –
Marcelka Kraan –
Claudia M. –
Snel, positief, alles top!
Mariette –