19 augustus start SAIL 2015 in Amsterdam waar L‘invité le Restaurant een pop-up restaurant opent op de Jan Schaeferbrug.
SAIL
Elke vijf jaar wordt het middelste gedeelte van de Jan Schaeferbrug verwijderd om zo de schepen toegang te geven tot de IJhaven, het nautisch hart van SAIL. Vanaf de overgebleven delen van de brug heb je een fantastisch uitzicht op alle schepen. Hier wordt de pop-up van L’invité le Restaurant geopend met plek voor 500 gasten die daar kunnen genieten van de gerechten van Berend Sallows. Sallows is momenteel chef bij L‘invité aan de Bloemgracht en bekend van zijn kookkunsten bij verschillende restaurants zoals Ciel Blue, Ron Blaauw en Chapeau, een echte vakman dus!
Duurzame ingrediënten
De gerechten zijn Franse klassiekers met een moderne twist. Sallows maakt gerechten die 100 procent ambachtelijk zijn en werkt uitsluitend met duurzaam geproduceerde ingrediënten van goede kwaliteit, bij voorkeur biologisch en altijd rekening houdend met het seizoen, daar worden wij blij van! Op de menukaart van L‘invité le Restaurant staan onder andere zijn signature gerechten als Steak Tartare met mosterd mousse, kwartel ei en krokante rode biet en schol met gerookte paling, venkel, groene appel en yuzu.
Een prachtige plek om te genieten van een heerlijk diner! Wil je erbij zijn? Klik hier om kaarten te bestellen!
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
26 januari 2019
Pompoensoep met groene curry en kokos
10 oktober 2018
Een beter seksleven? Wij hebben 5 tips voor je!
5 mei 2016
Waarom maakt buitenlucht gelukkig?
28 april 2021
Kater? Met het drankje uit dit recept knap je op!
4 oktober 2016
DE PERFECTE HERFST JUICE: PUMPKIN POWER
21 november 2016
Insecten eten is populairder dan ooit, durf jij het aan?
10 oktober 2016
VIVONLINE FINALIST VAN DE FOOD BLOG AWARDS 2016
13 maart 2014
Green Goddess Smooth
31 maart 2016
Groene tip: tandenpoetsen met bamboe
14 december 2018
Dramklachten na het eten? Wij hebben 5 tips voor je!
12 november 2018
Wat is genetisch gemodificeerd voedsel?
26 juli 2014
Tip! Boekweit crackers
16 januari 2019
Waarom is kokos zo gezond?
30 juni 2018
ZOMERSE WHITE VELVET CASHEW SMOOTHIE
29 september 2022
Vermoeid, of weinig energie voordat je ongesteld wordt? Mijn 9 tips
28 oktober 2014
Eetdagboek review
5 juni 2016
Sinner Sundae bananen (n)Ice cream
20 juni 2018
3 x lekkere lunchsalades to go!
10 februari 2020
Molybdeen: onbekend maar essentieel voor je gezondheid
18 september 2017
Heerlijk vegan ontbijtje: Exotisch chia ontbijtje
1 juli 2018
Waarom zijn noten zo gezond?
12 september 2017
9 handige tips om te weten als je vegetariër wilt worden!
12 december 2014
15 foods voor 2015
6 maart 2019
Voel je je ongelukkig in je werk? Wij helpen je!
14 augustus 2016
SPORTEN MET VIV: HIP ABDUCTION & KNEE LIFTS
28 juli 2016
EXPERT YVONNE: ZONLICHT VOOR EEN STERK GEBIT
13 januari 2015
WINTERS SMULLEN: ZOETE AARDAPPEL STAMPPOT
25 januari 2017
Herstelrecept voor bijnieruitputting: vitamine C!
4 oktober 2021
Dit zijn de 10 gezondheidsvoordelen van kurkuma
10 juli 2015
Adelina –
Vriendelijk en behulpzaam, website is voorzien van duidelijke informatie
Marcelka Kraan –
Claudia M. –
Snel, positief, alles top!
Mariette –
Esmé –