Rens Kroes haar nieuwe boek: Powerfood-van Friesland naar New York ligt in de winkel. Gister mochten wij bij de lancering van haar nieuwe boek aanwezig zijn in haar Pop-Up restaurant bij de Westergasfabriek in Amsterdam.

Pop-Up restaurant

12 tot met 14 juni staat Rens te koken in haar Pop-Up restaurant. Helaas zijn alle kaartjes helemaal uitverkocht dus als je haar gerechten wil proeven zal je een eigen exemplaar aan moeten schaffen, al is dat ook geen straf natuurlijk. En wie weet, komt er snel wel weer een Pop-Up restaurant, wij houden jullie  uiteraard op de hoogte!

Doutzen

De hele familie Kroes was overgekomen vanuit Friesland en New York voor de lancering. Nadat we allemaal een boek kregen konden we gaan genieten van de heerlijkheden uit het boek van Rens Kroes, we kunnen niet wachten om alle andere recepten ook te gaan proberen!

image1

Van Friesland naar New York

Rens haar roots liggen in Friesland maar New York heeft haar gevormd. Niet alleen als persoon maar ook in wat ze op tafel zet. Die inspiratie wil Rens delen, haar nieuwe boek staat dan ook bomvol met haar lievelingsrecepten die ze heeft meegenomen uit Friesland en New York. Met haar boek wil ze iedereen inspireren en bewuster naar voeding laten kijken.

renskroes_powerfood2_persfoto_lisagalesloot_03

Winnen

Hou VivOnline in de gaten want binnenkort kan je Powerfood-van Friesland naar New York hier winnen!

 

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten