SLA

Gistermiddag waren wij uitgenodigd voor de heerlijke lancering van het kookboek van SLA. De heerlijke salades en taartjes van SLA  kan je nu ook thuis maken!

Eerste salade bar

Jop van de Graaf, Ida de Haart en Nina Pierson zijn de oprichters van SLA. Wat begon als een van Nederlands eerste salade bars groeide binnen 1,5 jaar uit tot 5 succesvolle vestigingen. Hun missie is om gezond en duurzaam eten voor iedereen toegankelijk te maken.

Kookboek

Alle gerechten zijn suiker-, tarwe- en koemelkvrij, just the way we like it! Het is een handboek voor groen, gezond en geweldig lekker eten, klinkt goed toch? Het boek bevat 75 gezonde recepten voor salades, sappen, soepen, humus, warme gerechten en taarten. Van pittige falafelburgertjes, Japans gemarineerde biefstuk tot vegan Pad Thai, maar ook chococupcakes met kokos en vegan cheesecake. Pure ingrediënten vertaald naar spannende gerechten. Lekker en gezond!

Nieuwtje

In Amsterdam kunnen we al een tijd genieten van de heerlijke salades van SLA maar er is goed nieuws: er komen vestigingen aan in Utrecht en in Den Haag!

Winnen

Hou VivOnline in de gaten, binnenkort kan jij die prachtige boek winnen!

2. SLA_vivian_quote

 

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten