Weekendje Amsterdam? Ga dan zeker in The Hoxton slapen!

The Hoxton

In juli opende The Hoxton zijn deuren aan de Herengracht in Amsterdam. Het hotel bestaat uit 5 grachtenpanden die aan elkaar verbonden zijn. Ruimte genoeg aan de Amsterdamse grachten, het hotel beslaat 5 verdiepingen en heeft 111 kamers!

17de eeuw

The Hoxton is een hotel met geschiedenis, zo was het in de 17de eeuw het huis van de burgermeester. De kamers hebben prachtige oude elementen en zijn in verschillende maten beschikbaar, oh en vergeet niet het uitzicht over de grachten! De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over heerlijke bedden. De minibar is gevuld met water wat je allemaal op mag drinken en je mag van The Hoxton een uurtje naar huis bellen, leuk he?! Na een nachtje in The Hoxton wil je nooit meer naar huis!

Ontbijtje

Ontbijten kan met het ontbijtje van Stach wat s’ochtends naast je kamerdeur hangt. Nog trek? Ga lekker eten in Lotti’s, het gezellige restaurant van The Hoxton en blijf hier heerlijk de hele dag hangen.

 

The Hoxton

Herengracht 255

Amsterdam

 

 

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten