Stress wie ervaart het niet op dit moment. Het leven kan buiten het coronavirus al behoorlijk stressvol zijn. Maar nu ervaren we allemaal wel een beetje stress, vermoed ik. Ik althans wel wat meer. En zoals je weet is stress een enorme boosdoener wat onze gezondheid betreft en brengt het onze hormoonhuishouding behoorlijk in de war. Steker nog, stress kan ervoor zorgen dat je nu misschien een langere of kortere cyclus hebt of dat je meer last hebt van PMS. Maar ook slechter slapen, meer cravings en een slechter humeur is een gevolg van teveel stress. Een beetje stress is echter gezond; het is een hoge mate van stress over een langere periode die nefast kan zijn. Maar in erg stressvolle tijden kunnen we ons lichaam wel een beetje meer ondersteunen met bijvoorbeeld de hulp van suppletie. Bional Stress Balans is een speciaal “stress balancerend” supplement. Het kan je helpen het gevoel van angst, gejaagdheid en prikkelbaarheid te verlagen. Het maakt minder stressgevoelig, ondersteunt het energieniveau en ontspant en stelt gerust.

Er zijn een aantal kruiden en vitamines die ik altijd mensen aanraad in tijden van stress. In Bional Stress Balans zitten ze bij elkaar in een potje. De combinatie van deze kruiden, waaronder het bijzondere Indiase koningskruid ashwagandha (wat verschillende processen in je lichaam in balans kan brengen in stress situaties) en valeriaan (wat je meer doet ontspannen en beter helpt te slapen) in combinatie met drie B-vitamines; B5, B11(foliumzuur) en B12 die weer wat meer energie geven en je zenuwstelsel ondersteunen. Deze allen tezamen werken positief op het verlagen jouw stressgevoel en het licht verhogen van je energie. En goed nieuws voor vegetariërs en veganisten: ook voor hen is deze geschikt! 

Bional Stress Balans is vanaf april verkrijgbaar bij ETOS en diverse (online) gezondheidswinkels voor €11,99. Kijk voor meer informatie op www.bional.nl. 

In samenwerking met Bional.

LEES OOK: Stress-eten is herkenbaar, voorkom het met deze 7 manieren.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten