Kennen jullie 5&33 in Amsterdam al? Deze prachtige hotspot staat vlakbij het centraal station en bevindt zich op de begaande grond van het Art’Otel.

5&33

Een heerlijke plek om te dineren of op zondagmiddag te genieten van een luie brunch met de familie of gezellig met je vriendinnen. 5&33 is alles in een: een bibliotheek, galerie, bar, restaurant en hotel. Het restaurant biedt een informeel shared dining concept met heerlijke mediterrane gerechten. Een avondje uit? Ook daar is aan gedacht, een goede wijnkaart en cocktails. En het mooie is, je kan ook blijven slapen!

Quinoa salade

Gezonde keuze’s genoeg bij 5&33, ga bijvoorbeeld voor de zwarte en rode quinoa salade met lente groente of geniet tijdens de brunch van de heerlijke gepocheerde eitjes met avocado of zalm. Grotere trek? Dan kunnen wij je de gegrilde makreel met aubergine aanraden of de heerlijke zalm met avocado en boontjes salade. Gezonde keuze’s genoeg en voor ieder wat wils bij 5&33, wij zijn fan!

 

5&33

Martelaarsgracht 5

Amsterdam

 

Tekst: Anne van Engelen

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten