Om de week delen we met jullie een heerlijk vegan receptje gemaakt door Loulou en Isabella van de blog Go With The Glow. Deze week een heerlijk en exotisch chia ontbijtje. Maak jij ‘m morgen ochtend?
Wie zijn wij?
Wij zijn Isabella en Loulou, zussen, vriendinnen, partners en soulmates. We hebben een actief en sociaal bestaan in Amsterdam. We sporten veel, we houden van reizen, we hebben twee honden, zingen graag en dansen wel eens tot de zon op komt. En er is nog iets wat we gemeen hebben, namelijk onze levensstijl en drive om van deze wereld een betere plek te maken, hapje voor hapje.
Go with the glow
Daarom hebben we Go With The Glow opgericht, die dient als lifestyle wijzer naar een plantaardige, bewuste, duurzame en liefdevolle levensstijl. Door middel van online content, workshops, lezingen en events is het onze missie om jou in jouw kracht te stellen om geïnformeerde en bewuste keuzes te maken.
Wij geloven dat alles wat straalt van binnen uit komt en dat plantaardig eten je zal sieren met een healthy Glow!
Ons motto is Eat the rainbow! Elke kleur heeft zo zijn eigen waardevolle voedingsstoffen en daarom kun je van ons altijd kleurrijke gerechten verwachten!
Wil je bij een van onze events aanwezig zijn?
- Vegan brunch 23 september in de Hoxton
- Workshop over de wet van de aantrekkingskracht 24 september in de Hoxton
- Vegan Italian brunch 4 november in de Hoxton
Tickets via www.tibbaa.com/gowiththeglow
Recept
Exotisch chia ontbijt
Met dit exotische ontbijtje waan je je voor even op de Caribiën! Deze chia pudding met kokos, mango en passievrucht is heerlijk als ontbijt, tussendoortje maar ook zeker als toetje en is in een handomdraai gemaakt.
Wat heb je nodig voor 1 persoon:
- Een halve cup kokosmelk of andere plantaardige melk
- 4 tot 6 eetlepels chiazaad (wij zijn nooit zo precies met afmeten, alles op gevoel)
- Een halve rijpe mango
- Een halve passievrucht
- Kokos vlokken
- Een schepje liefde
Zo maak je het:
Roer de chiazaadjes door de kokosmelk en laat minstens 5 minuten staan. Je kunt het goedje ook een nacht laten weken in de koelkast, dan wordt ie nog lekkerder. Roer het papje goed om voordat je het gebruikt.
Blend de mango met een klein beetje water tot een puree.
Top de chia pudding af met de mango, passievrucht en kokos vlokken, zet Louis Fonsi & Daddy Yankee – Despacito op maximale volume en enjoy!
Start Glowing!
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
28 december 2016
Bang voor de feestdagen kilo’s?
21 januari 2017
Glutenvrije pasta met avocado en zalm
16 november 2016
Interview Vriendin
11 december 2016
SUIKERVERSLAVING: WAT IS HET EN HOE KOM JE ER VANAF?
15 september 2018
Hormonenproof recept: Kalkoenburgers met knoflook-komkommersalade
18 maart 2016
Video: Viv eet mee: #4 Kip met Kokos
24 juni 2016
Sushi + donut = Sushidonut
5 februari 2016
Gezond haar en gezonde voeding
6 september 2016
TERUG NAAR SCHOOL: OPLEIDING HORMOON THERAPEUT
31 juli 2014
A kiwi a day…
28 oktober 2015
Heerlijk voorleesboek van Cabaretière Madelijne Kool
27 augustus 2016
WEER OP DE GEZONDE TOER NA DE VAKANTIE
18 december 2021
5 tips om de feestdagen gezond door te komen
17 juli 2022
2 x zomerse vis gerechten
21 augustus 2018
Lekker ontbijt: appel-kaneel granola
24 juli 2019
Zijn ‘superfoods’ echt zo gezond?
25 november 2016
Nog meer beauty met dit receptje van getrokken bouillon
15 juni 2015
Boerenkool: hip, trendy & healthy
23 juli 2019
10 producten die ongezonder zijn dan ze lijken
2 november 2018
Spirulina voor een betere gezondheid
12 juni 2014
Leuke Viv tips in de JAN
23 oktober 2017
Is af en toe een eitje genoeg voor voldoende eiwitten?
30 november 2016
Krystl: “Geef je lichaam een boost met een koude douche!”
23 juni 2020
Zo kun je avocado’s eerder laten rijpen
9 september 2016
KIKKERERWTEN BURGER
17 mei 2016
Waarom zijn linzen zo gezond?
10 september 2018
Dit is waarom CBD olie zo goed voor je is!
25 oktober 2016
HELLOFRESH BLOG BATTLE: DE UITSLAG
3 februari 2015
Op zoek naar suikervrije chocolade?
27 november 2017
Adelina –
Vriendelijk en behulpzaam, website is voorzien van duidelijke informatie
Anoniem –
Marcelka Kraan –
Claudia M. –
Snel, positief, alles top!
Mariette –