Als je een vaste bezoeker van VivOnline bent is het je waarschijnlijk niet ontgaan dat ik zweer bij de Green Juice (het groene poeder) van Superfoodies. Ik gebruik het vrijwel iedere dag trouw en het is ondertussen niet meer weg te denken uit mijn regime. Als ik het per ongeluk over sla merk ik dit direct. Je mist dan pas echt de energie die je ervan krijgt!

Green Juice

Dit groene poeder bestaat uit onder andere: tarwegras, spirulina, matcha, moringa, camu camu, zeewieren en probiotica. Door dit dagelijks in je smoothie of gewoon in een glas te doen profiteer je van enorm veel vitamines en mineralen. Ik vind het zelf heel erg lekker in smoothies omdat je het dan fijn kunt combineren met fruit naar keuze. De Green Juice is makkelijk en snel in gebruik, je voegt het toe aan je blender en genieten maar!

De Green Juice van Superfoodies is ook een erg goede aanvulling als je maar weinig fruit of groenten binnenkrijgt. Je geeft je lichaam een extra boost met energie. Hier knapt je huid van op, de cellen in je lichaam herstellen zich en de afvalstoffen kunnen beter afgevoerd worden. Dit zijn natuurlijk allemaal voordelen waar we erg blij van worden en ik dus ook. Bekijk hieronder mijn video in samenwerking met Superfoodies. Bestel het groene poeder via deze link en ervaar de energie die je zult krijgen, ik ben benieuwd wat het voor je kan doen.

Veel liefs,

Viv

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten