De komende dagen staat het Amstelpark in Amsterdam in het teken van culinaire hoogtepunten. Bij Taste of Amsterdam, het leuke restaurantfestival, kun je van 2 tot en met 5 juni terecht voor allerlei lekkers. Wil je hierbij zijn? Dan hebben wij leuk nieuws!

Het Amstelpark wordt omgetoverd tot een foodpark. Restaurants, cocktailbars, wijnbars, lekkere muziek, Taste of Amsterdam heeft het allemaal. Onder andere De Foodhallen, Peter Lute, Jamie Oliver’s Fifteen en Skylounge zijn te gast bij het event. Naast dat er veel te proeven is, is er ook veel te doen. Je kunt bijvoorbeeld zelf aan de slag gaan in de keuken, een wijnproeverij volgen en er zijn kookdemonstraties van Nederlandse bekende chefs.

Wil je hierbij zijn? HIER krijg je korting op je kaartjes! De kaartjes zijn eigenlijk 12 euro per stuk, maar jij kunt nu twee kaartjes voor 18 euro bestellen. Je kunt met de toegangskaarten zelf bepalen op welke dag je het evenement bezoekt. Het hele programma kun je vinden op de site van Taste of Amsterdam.
DSC_9943
Heel veel plezier!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten