Voelt jouw maandagochtend niet altijd even lekker en fris? Tijd om wat dingen aan te passen! Nee, wees niet bang. Geen rigeuze verandereingen hier. Wij hebben de 6 boeken die zorgen dat jouw leven net wat fijner is op maandag. Ga dat ochtendhumeur tegen met een hormoonvrij dieet, zoek ’s ochtends vast een heerlijk recept voor ’s avonds of ga op zoek naar jouw spirituele kant. Koop ze voor jezelf of doe ze cadeau. Succes verzekerd; die maandagen zullen voortaan een stuk fijner zijn!

Happy Monday boekentip 1: Jamie’s Super Food

Jamie’s super food voor elke dag is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver. Gezond eten en je goed voelen wordt een koud kunstje, met deze recepten voor een healthy en happy leven. Het ultieme boek voor iedereen die een gezonde eet- en leefstijl wil. Word de beste versie jezelf!

Happy Monday boekentip 2: Slaapklets

Slaapklets! is een dag- en nachtboek voor kleine en grote mensen. Een boek met vragen en opdrachtjes. Vul voor het slapengaan een pagina in. Zo kun je de dag rustig afbouwen met een vast ritueel. Schrijf, kies, kruis aan, teken, ontspan, lach, lees. En klets! 

Happy Monday boekentip 3: Hormoonbalans voor vrouwen

Hormonen. Wat zijn het eigenlijk, wat doen ze en waarom? Een niet goed functionerende hormoonhuishouding kan klachten en ziekten op allerlei vlakken veroorzaken.. In Hormoonbalans voor vrouwen worden 38 veel voorkomende klachten en ziekten bij vrouwen besproken; van acne tot overgangsklachten of moeilijk zwanger kunnen worden, van pijn bij het vrijen tot PMS of depressie en van vaginale schimmelinfecties tot cellulite of afwijkende uitstrijkjes. Naast het vinden van de diepere oorzaak wordt er ook uitgelegd hoe je deze klachten zelf aan kunt pakken. Want het fijne is: je kunt er veel meer aan doen dan je denkt.

Happy Monday boekentip 4: Spirituele intelligentie

Spirituele Intelligentie (SQ) is de motor die je persoonlijke groei aandrijft, waarmee je bepaalt wat echt bij je past en die je in staat stelt de juiste keuzes in het leven te maken. Spirituele Intelligentie kun je ontwikkelen. Wie dit wil, kan zich geen betere leermeester wensen dan Altazar Rossiter. In zijn boek Spirituele Intelligentie legt hij zeer gepassioneerd en begrijpelijk uit wat SQ is, en geeft hij je handvatten om het te ontwikkelen.

Happy Monday boekentip 5: Hemsley & Hemsley

Hemsley en Hemsly zijn de zussen Jasmine en Melissa die vijf jaar geleden begonnen als privéchef-koks die mensen thuis kookten en ze adviezen gaven om gezonder te koken. Hun eerste kookboek ‘De kunst om goed te eten’ belandde direct na verschijning hoog in de bestsellerlijsten en is inmiddels lijfboek – én definitieve gezondheidsbijbel – van veel jonge vrouwen. Melissa en Jasmine Hemsley koken vol overgave, gezond en recht door zee. Hun frisse en inventieve recepten zijn inmiddels een internationaal begrip.

Happy Monday boekentip 6: Gezond Feesten

Amber Albarda presenteert in dit fraai uitgevoerde, gebonden kookboek een ruime verzameling gezonde recepten voor de verschillende feestmomenten van het jaar. Van een uitbundige nieuwjaarsreceptie tot een intiem Valentijnsdiner, van een gezellige paasbrunch naar een lief Moederdagontbijtje, en van speculaas tijdens pakjesavond tot een fantastisch kerstdiner. 

Gezond Feesten geeft schuldvrije en smaakvolle alternatieven voor de jaarlijkse feestdagen: zonder toegevoegde suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten. De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet alleen lekker en voedzaam zijn, maar tevens je gezondheid en vitaliteit in het oog houden.
Happy monday!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten