Na jaren lang zelf veel hormonale klachten te hebben gehad en veel vrouwen met mij in mijn omgeving, dacht ik hier moet toch iets aan te doen zijn. Het kan niet zo zijn dat hormonen mijn leven gaan beheersen. 🙂 En daarom ben ik me helemaal gaan richten op alles wat maar met vrouwen en hormonen te maken heeft. . Mijn ervaringen, oplossingen en vooral mijn  visie als kPNI, orthomoleculair hormoontherapeut wilde ik graag met jullie delen, vandaar mijn boek ” Herstel je hormonen in 10 stappen”.  Omdat ik daar jou ook mee wil helpen. Want geloof me….dit boek gaat jou net zo helpen als dat de kennis mij heeft geholpen.

PMS, geen gewicht kunnen verliezen, prikkelbaarheid, moodswings, vocht vasthouden,  maar ook vruchtbaarheidsproblemen en klachten als acne,  PCOS en endometriose zijn allemaal hormoon gerelateerd. En daar kunnen we bijna altijd iets aan doen. In  10 makkelijke stappen wil ik vrouwen van alle leeftijden leren hoe ze hun hormoonbalans herstellen, in elke fase van hun leven. Met praktische voedingsinformatie, recepten en eetplanners en ervaringsverhalen. Word jij weer de leukste versie van jezelf.  Fitter, slanker en blijer!

Bestellen of inkijken kan hier

Deze berichten kreeg ik van lezers van ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’:

“Dank voor je mooie boek! Ik heb al zo’n 30 jaar in extreme mate last van hormonale migraine. Nu heb ik mijn voeding heel goed aangepakt en nu nagenoeg hoofdpijnvrij. Mijn neuroloog geloofde er niet in, maar ziet nu het resultaat!”

“Dag Vivian, ik wilde je even een berichtje sturen om te laten weten dat ik mede dankzij jouw boek en de inspiratie die ik daaruit heb opgedaan, vanochtend een positieve zwangerschapstest in handen had. Was al een tijdje bezig met een orthomoleculair therapeut en erg op mijn voeding aan het letten…. Maar was eerlijk gezegd een beetje gedemotiveerd geraakt en mijn cyclus bleef maar een rommeltje. Door jouw boek ben ik met hernieuwd enthousiasme aan de slag gegaan met voeding, ontspanning, supplementen… en dus met resultaat!”

Bestellen of inkijken kan hier

Benieuwd wat andere vinden van mijn boek? 🙂

Reviews op BOL.com

Gister vol verwachting aan dit boek begonnen. Na de eerste paar bladzijdes gewoon tranen in mijn ogen van geluk!! Eindelijk een boek dat duidelijk uitlegd wat hormonen precies zijn en wat voor soorten en vooral wat ze ook kunnen aanrichten. Het allerfijnste ook een oplossing. Ik hoop echt dat elke vrouw die problemen heeft met haar hormonen dit boek leest. Ik ga vol goede moed aan de slag en heb een afspraak voor een consult over een maand gemaakt zodat ik dan eventuele vragen nog kan stellen. Vivian super bedankt !!!

  • Eindelijk een boek die elke vrouw in huis zou moeten hebben! Heldere uitleg over hormonen, elke vrouw kan dit gebruiken:) Leest lekker weg, mooie foto’s, fijne recepten, ik ben blij en kan iedereen dit boek aanraden.
  • Of je klachten hebt of niet het is een heel interessant boek wat zeer goed te lezen is zonder al te veel “abracadabra taal” Echt een aanrader!
  • Wat een fijn boek! Alles valt op zijn plek. Er staat heel veel nuttige informatie in en het leest heerlijk weg. Ik ben gelijk begonnen met de recepten en 10 stappen en wat voel ik me goed! Van mijn hardnekkige suikerverslaving heb ik vanaf het begin al geen last meer. Ik ben niet meer de hele dag met eten en ‘grazen’ bezig en bloedsuikerspiegelschommelingen zijn ook weg! De recepten zijn makkelijk te maken, ingrediënten zijn makkelijk te kopen en de maaltijden zijn stuk voor stuk echt heel lekker!! Een aanrader dus!
  • Ik ben erg blij met dit boek! Eindelijk een boek die iets kan toevoegen wanneer je last heb van hormonen en bij de huisarts alleen maar krijgt te horen dat je er niks aan kunt doen..De theorie wordt duidelijk uitgelegd waardoor je ook snapt waarom bepaald voedsel een goede of slechte invloed heeft op je hormonen. Aan te raden voor elke vrouw.

Wil jij mijn boek Herstel je hormonen in 10 stappen ook? Klik dan hier.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten