Matcha: Wat is het en waar koop je het?

Matcha poeder is lang onbekend geweest in onze westerse wereld. In Azië en Amerika profiteert de bevolking al vele eeuwen van dit magische poeder. Het drinken van Matcha groene thee heeft een heilzame werking op je lichaam. Maar waar moet je op letten wanneer je het koopt?

Laatst schreven we al over de vele gezondheidsvoordelen van Matcha thee. Wegens de vele positieve reacties zijn we speciaal voor jullie op zoek gegaan naar matcha poeder van hoge kwaliteit. De verschillen die je in de winkel tegenkomt zijn namelijk erg groot, en geven dan ook niet dezelfde gezondheidsvoordelen.

Graag vertellen we jullie dan ook wat meer over Mighty Matcha, een natuurlijke, biologische matcha poeder zonder enige toevoeging. Het resultaat is een groene thee poeder met de hoogste kwaliteit.

matcha poeder tussen

Iedereen goed in zijn vel!! Dat is de boodschap van Mighty Matcha.

Onze levens staan tegenwoordig zowel fysiek als mentaal onder een enorme druk. We leven als topsporters met drukke banen en we stellen hoge eisen aan onszelf. Het gif in onze voeding en omgeving vergroten de belasting op ons systeem. We voelen ons genoodzaakt om bewuster te leven en kiezen voor een gezondere levensstijl. Het drinken van groene thee in haar puurste vorm ook wel Matcha poeder geheten, helpt hierbij vanwege haar rijkdom aan antioxidanten.

In Azië en Amerika is het drinken van Matcha poeder een eeuwenoude gezondheidstraditie. In deze landen zijn ze zich bewust van de geneeskrachtige werking en de positieve effecten van Matcha op lichaam en geest.

Naast de aanwezigheid van antioxidanten en vitamines, is het een natuurlijke ontgifter, versterkt het je immuunsysteem en kalmeert en ontspant het je lichaam. Echter zijn de kwaliteitsverschillen enorm groot. Maar als je bewust kiest, kies je ook voor de beste kwaliteit om zo het meest te profiteren van de enorme voordelen.

Bewust kiezen voor kwaliteit 

Mighty Matcha geeft je energie, verbetert geheugen en concentratie, verbrandt calorieën, verlaagt cholesterol, geeft een boost aan je immuunsysteem en reinigt je lichaam omdat het 137 keer rijker aan antioxidanten is dan gewone groene thee. Het resultaat is dat je goed in je vel zit, en dat gunnen we iedereen!

In de wereld waarin we nu leven, is ondersteuning van je lichaam en geest met zoveel positieve voordelen enorm welkom. Een bewuster mens gaat bewuster met zijn medemens en omgeving om. Een hoogwaardig product zoals Mighty Matcha past hier dan ook perfect bij. Onze wens is een gezonde toekomst voor iedereen!

 

info Mighty Matcha poeder

 

WIL JIJ EEN POTJE WINNEN?

Omdat wij écht geloven in de kracht van Matcha poeder, mogen we jullie gezond verwennen en maar liefst 5 potjes weggeven! Kans maken? Laat in een reactie op Facebook weten voor wie en waarom je mee wil dingen, en wie weet geniet jij deze zomer van alle gezondheidsvoordelen van Mighty Matcha! We maken de winnaars dit weekend al bekend, dus doe gauw mee! *** Deze actie is inmiddels verlopen en de winnaars hebben hun potje matcha thee al ontvangen. 

www.mightymatcha.nl
https://nl.pinterest.com/mightymatchaNL/
#vivonlinead

mighty matcha poeder hoofdfoto

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten