Eindelijk was het dinsdag 24 oktober zover, de lancering van mijn nieuwe boek ‘Gezonder met Viv’. Wat een mooie en dankbare dag heb ik gehad vandaag! Ik wil jullie graag meenemen in de mooie dag die ik heb gehad, want mede door jullie is dit boek er gekomen! Kijk (en lees) je mee?

Gezonder met Viv boeklanceringZo begon mijn ‘Gezonder met Viv’ ochtend

‘S ochtends stond ik op met kriebels in mijn buik omdat er zo’n mooie en leuke dag aan zat te komen. Om half 10 verzamelden al mijn dierbare vriendinnen zich in cafe Vascobello in Amsterdam. Daar waren de tafels mooi gedekt en de lekkerste gerechten uit mijn boek bereidt. Denk aan de groene smoothie, vruchtenwater, courgette pannenkoekjes, avocado met ei erin, mijn bekende bananenbrood en nog véél meer! Zo lekker!!!

Met de liefste mensen om mij heen

Zo lief dat er zoveel mensen gekomen waren. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Mijn knappe lieve Day natuurlijk, de liefde van mijn leven Dirk, maar ook mijn lieve collega’s onder andere: Quinty Trustfull, Froukje de Both en Leontine Borsato, maar nog veeel meer. Extra veel dank gaat naar Lieke van Lexmond. Wat een lieve en mooie woorden sprak zij. Precies waarom ik dit boek heb geschreven. Dit is ook de reden dat zij het eerste exemplaar van mijn boek vandaag ontving.

Voor wie is dit boek?

Alle vrouwen die wel wat meer energie kunnen gebruiken, gezonder willen leven en een beetje hulp nodig hebben hoe ze moeiteloos die paar kilootjes kwijt kunnen raken. En alle vrouwen die wel gezond willen koken maar geen keukenprinsessen zijn. Vrouwen die simpelweg gezonder, blijer en slanker willen worden.

Extra aandacht voor slanke moeders en gezonde kinderen

Ook besteed ik aandacht aan de moeders onder ons en hun kinderen. De moeders die een druk leven hebben, een gezin, werk, sociaal actief zijn. De vrouw die wel wat gezonder, blijer en slanker zou willen zijn, maar niet weet hoe in combinatie met een gezin.  Speciaal voor jullie is dit boek geschreven. Ik help je afvallen, of gewoon gezonder leven. Ik leer je mijn 10 gouden regels en deel met jou alle tips hoe je kinderen gezonder op kunt voeden.
Ik wil jullie graag coachen, om je beter te laten voelen. Want ik heb zelf ervaren wat het effect op je gezondheid is, als je mijn 10 gouden regels toepast. Je zult je verbazen hoe goed je je kunt voelen! Je moet er alleen iets voor doen.  Wat? Vertel ik je in mijn boek.

Gezonder met Viv boeklancering

Wat brengt mijn boek jou?

  • Je gaat zeker afvallen als je mijn regels volgt
  • Je gaat meer energie krijgen
  • Je gaat je veel gezonder voelen
  • Je kinderen gaan gezonder eten, zonder dat ze het in de gaten hebben
  • Je man/partner kan gewoon lekker mee eten, want 2 keer koken hoeft niet meer
  • Je staat niet langer dan 30 minuten in de keuken
  • Je krijgt 80 heerlijke recepten voor jou en je gezin

 

Wil jij ook Gezonder, Slanker, Mooier en Blijer worden?

Je kunt mijn boek in alle winkels kopen; Bruna, AH, Libris, Bol.com, of via deze link.

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten